Lyckat!

Gårdagens kräftskiva blev mycket lyckad! Härligt!
Vi samlades vid fyratiden och började därmed dricka tidigt.
Vi åt kräftor, snapsade till "hej tomtegubbar" eftersom det var den enda visan vi kunde komma på efter att vi kört "helan går" en gång för mycket och babblade. Det var sjukt trångt, tjugo personer samlade kring två bord. Det var en salig blandning av pallar, balkongstolar och fåtöljer kring bordet. Men det funkade finfint.

Efter intaget av skaldjur samlades vi i vardagsrummet där jag rev igång en lagtävling jag styrt upp. Folk var engagerade och glada, så det blev riktigt bra!

Vid niosnåret ringde S och ville komma. Jag var först inne på att säga nej, eftersom han redan nekat min inbjudan. Men sedan så tänkte jag att om jag gör det, tror han säkert att jag är jättebesviken och ledsen för att han inte förärat oss med sin närvaro under middagen.
Så jag sa att det var okej. Han var där ett par timmar och det kändes i alla fall bra tillslut. Dock känns det fortfarande inte som att det skulle vara början på någon slags relation.


Alla gäster var i alla fall nöjda och glada, sms:en har haglat hela dagen med folk som tackar för en kul och lyckad fest. Sådant känns ju alltid bra.

Nu har den traditionsenliga söndagsångesten tagit min kropp i besittning. "När alla vännerna gått hem", lång jobbvecka som väntar etc.

Till och med skräcködlan fick en prins

Facebook är ju verkligen stället man ska hänga på för att få updates om folks liv.

Jag hade en kollega på min förra arbetsplats som var i det närmaste outhärdlig.
Hon var bitchig, otrevlig, snål och rentav riktigt råelak. En riktig skräcködla helt enkelt. På knappt trettio.
Hon var absolut inte ful, men inte anslående vacker heller. Smal träningsfreak, rätt kort.
Men som sagt, en riktig pina att ha att göra med. Hennes pojkvän dumpade henne för att hon var krävande och svartsjuk. Ihop med allt det här andra, då.
Det var ungefär fem år sedan.

Nu ser jag på fejjan att hon gått fram "singel" till "in a relationship".
Hur-fan-är-det-möjligt?

Om HON hittar en karl, va fan är jag singel för?

Nu blir jag allvarligt oroad.

Ska dränka mina sorger i vin här. Hörs!

Tidspessimist

Jag är en riktig tidspessimist.
Jag tror att allt ska ta mycket längre tid än det faktiskt gör.
Det gör förvisso så att jag i det närmaste alltid kommer i tid överallt, men ändå.
Kan vara rätt irriterande ibland också. För jag är samtidigt väldigt otålig och hatar att vänta.

Som denna morgon. Jag bokade in en tid för att fixa till min manikyr (den blev lite misslyckad sist av diverse anledningar) denna morgon klockan 9. Jag har aldrig åkt dit någon morgon, innan jag ska till jobbet.
Att nu räkna ut hur lång tid jag skulle behöva för att rasta hundar, göra mig iordning samt äta frukost innan blev ett problem.
Jag var tvungen att ta den tiden jag vanligtvis behöver, samt lägga till extra tid för omvägen till nagelstudion istället för den vanliga tiden det tar att åka till jobbet.

Jag har inte tålamod nog att sitta och räkna ut, så jag tog i lite, sådär "i runda slängar".

Nu har jag inte haft något att göra i 40 minuter. Snark.

Honey, you´re not that special

Snart dags att bege sig till jobbet även denna dag. Snart helg!
Sitter och försöker pussla tiden så att jag hinner med en klippning idag. Vi får se. Håret behöver toppas. Å andra sidan skulle det vara trevligt att göra det imorgon efter jobbet, så det är fräscht för utgång. Nåja.

Försöker styra upp inför skivan på lördag, vilka som ska komma etc.
Messade S igår, men fick inget svar. Pratade med vår gemensamma killkompis A (som ska komma) och han trodde att S "spelade svår".
Snark.
Om det stämmer bör han verkligen växa upp. Jag struntar i vilket, jag gråter inte för att han inte kommer.

O hörde av sig igår. Han som jag träffade på en privat fest för några veckor sen. Han ville att jag skulle komma på någon hemmafest på söder. Men då jag jobbar tackade jag nej.
Vet inte om jag hade kommit ändå.

Snart så.

Jag har nyss avnjutit en skål fil med hemmagjord müsli. Nyttigt och gott!
Kollade nyss till min tomatplanta också. Den såg lite vissen ut, men med lite kärlek har den hämtat sig. Puh.
Vuxenpoäng, huh?

Onsdag morgon, snart på gång till jobbet. Bara tre arbetsdagar kvar innan helg nu, härligt! Ser mycket fram emot vår kräftskiva på lördag, vi blir tjugo personer. Kan bli hur roligt som helst. Jag får ta det lugnt med snapsarna bara, så att jag inte däckar vid åtta.

Paid it off

Jahapp, ägnat tisdagsmorgonen åt att betala räkningar. Alltid lika kul.
Kunde varit rätt roligt att se hur mycket pengar jag hade kvar för en gångs skull, då jag fick ett par extra lusingar i semesterersättning denna månad.
Om det inte vore för att jag lånade ett par extra lusingar innan Köpenhamnsresan som jag måste betala tillbaka nu.

Nåja, jag hade kul när jag var där i alla fall.

Funderar eventuellt på att ta en after work idag. En tjejkompis ringde igår och frågade. Det är ju löning och allt, men jag vette fan. Känner inte direkt för det mitt i jobbveckan. Dessutom känns det som att jag har massor av andra saker att fixa. Storhandla, planera inför kräftskiva på lördag osv.

Vi får se.

Ssssså det kan gå.

Ah, haft söndagsmys hela dagen!
Kollat på Sopranos-avsnitt och ätit den godaste kebabrullen i stada.
Klockan åtta börjar Iron Man på någon filmkanal, så den tänkte jag spana in. Har inte sett den, men hört att den ska vara ball.

Igår bjöd som sagt min killkompis A på mat och öl. S ville också komma, så han dök upp efter någon timme. Träffade lite roligt folk, trallade på Nationalteatern med dom och hade allmänt trevligt.

Både A och S sov över. Den ena på soffan och den andre bredvid mig. S, såklart. Blev väl någon kyss sådär, men det är underligt på något vis. Han verkar tycka om mig, men det känns inte direkt som att han är särskilt ivrig. Han är inte den blyga typen heller.


Nåja.


Snart en ny arbetsvecka, som jag hoppas ska gå fort. Kommande helg bjuder nämligen på en hel del roligt!


Inte blond, men helt klart en "bella"

Gårdagen blev relativt lugn. Var hemma hos en tjejkompis som fyllde år, drack lite och lyssnade på bra musik. Slutade med att en av hennes killkompisar, L, följde med mig hem. Blev lite hångel, men inget mer. Lät honom dock sova över, med villkoret att han fick dra tidigt eftersom jag skulle iväg.

Nu har jag varit och fixat naglarna, de blev fina som vanligt. Var sex veckor sen sist, så jag har längtat efter att få dom snygga igen. Att ha långa men sjaskiga naglar är ju inte så fräscht.

Mina kompisar skrattade åt mig igår när jag förklarade anledningen till att jag inte kunde följa med ut.
"Nä, jag ska fixa naglarna imorgon."
"Haha, du låter som Blondinbella eller något."

Nåja, lyckligtvis känner de mig och vet att det inte finns många likheter där.

Min killkompis A ringde och ville bjussa på middag och bira ikväll, så nu är jag nyduschad och redo för en helkväll.
Utan tider att passa imorgon.

No promises

Den här veckan har gått fort, vilket får räknas till ovanligheterna. Ja, arbetsveckan pratar jag förstås om.
Ikväll blir det förmodligen årets sista grillning, och lite vin till det. Imorgon ska jag upp relativt tidigt och få manikyyyyr, så jag vill inte att det ska bli alltför sent idag. Men det vet man ju aldrig.

S ringde mig häromdagen. Det trodde jag faktiskt inte att han skulle göra. Det kändes inte som det, där i fredags när vi äntligen, efter flera veckors flirtande, hånglade. Det blev något slags antiklimax och jag kände inte alls de gnistor det slagit om oss förut. Men, där var han i alla fall, på andra tråden. Vi hade ett rätt kort samtal, men sa att vi skulle höras och eventuellt träffas nästa helg.

DIET IS "DIE" WITH A "T"

Efter fyra veckors semester (öl sex dagar i veckan, åtskilliga pizzor, kebab, grillning med bea osv) kör jag på en slags egen variant av detox.
Fil och müsli till frukost, någon fisk till lunch och lågkalorisoppor till middag. Jag kör detta måndag-torsdag och sedan äter jag normalt, typ husman, fredag-söndag. Men fan vad det är trist. Usch.
Till råga på allt har jag hamnat i någon slags period av extrem trötthet. Jag är så fruktansvärt trött, trots att jag pimplar kaffe och sover 8 timmar varje natt.
Helst av allt vill jag gå och lägga mig nu, klockan sex. Jag sitter i det närmaste och räknar ned tills jag får krypa under täcket.

Nej, nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad och sedan hämta hundarna från dagmatte.


Man tappar ju tron på mänskligheten

HERR-E-GUD.
Jag ångrar nästan att jag lade ned tid på att se detta, men det är svårt att låta bli att förundras över att sådana här människor faktiskt existerar.
Det är, utan minsta överdrift, det absolut värsta jag har sett i hela mitt liv.

http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94&feature=related

I slutet av klippet håller hon sig för hjärtat med en nedslagen min och säger att hon tycker synd om de som har finnar.
Jag tycker synd om hela henne.
Jag tycker synd om henne, som är så fruktansvärt och totalt urblåst i huvudet. Som inte förstår den riktiga anledningen till att hon klättrar på blogglistan och finns med i Alex Schulmans blogg.
Hon verkar nämligen tro att det beror på att hon är "hetare än din flickvän". Missa inte (eurhm) heller blogginlägget där hon deklarerar att "who needs a brain, when you look like this?".

Here we are now, entertain us...

Det var en killkompis sms:et kom ifrån, hans nummer hade helt enkelt halkat bort när jag bytte mobil. Roligare än så var det inte.

Lördag morgon, solen skiner och jag är smått bakis.
Hade några kompisar över, när min killkompis A ringer. Han är med S, killen som hade flickvän som jag flirtade ordentligt med på midsommar. Det var riktig spänning mellan oss, men hände inget eftersom han hade flickvän. Igår pratade jag med honom, varpå han deklarerade att de gjort slut. Samma dag.
A och S kom över och jag hånglade med S. Såklart. Eller nåt.

Vad ska jag säga om det? Det var inte lika spännande som vid midsommar. Precis som att det svalnat då det gått rätt lång tid. Visst var det mysigt, men inga stormar och vågor, direkt. Han sov över här och drog nyss. Vi kanske skulle höras senare, planen var att jag, A och S skulle dricka lite öl. A verkar vara däckad och S var sjukt bakis.

Vi får väl se.

Who´s that boy?

Fredag! Jag har alldeles snart tagit mig igenom första arbetsveckan efter semestern. Känns bra, faktiskt. Inte alls lika jobbigt som jag trott.

"Ute ikväll?" Hade jag ett sms som frågade, inkommet inatt någon gång från ett nummer jag inte har inlagt på mobilen. Detta kan betyda två saker.

1. Det är en person jag inte vill ha med att göra.
2. Det är en person jag medvetet raderat numret till, i rädsla att skicka ett dumt fylle-sms.

Självklart finns numret inte listat på eniro. Hm. Jag är nyfiken till naturen och undrar såklart vem det är. Jag återkommer om jag lyckas få reda på det.

Ikväll blir det lite vin med vänner, men plånboken gapar tomt så någon utgång tvivlar jag på.

Back to reality

Har haft en relativt lugn helg.
I fredags blev det vin med en killkompis, A. I lördags födelsedagsfest hos tjejkompis, under vilken jag hade sms-kontakt med italienaren jag träffade på en grillfest på försommaren. Han har nämligen anlänt till Sverige nu och ville ses. Dock var jag tvungen att gå upp tidigt idag, så blev inte stan för mig. Men säkert någon annan gång, han var verkligen råhet.

Ringde killkompisen A i lördags också. Han hängde med S, som jag hade en liten flört med i juni, men som hade flickvän. Han tyckte att vi skulle ta en öl någon dag. Tss.

Imorgon är det tillbaka till allvaret igen. Japp, semestern slut. Finito. Det suger ju förstås. Nu ska jag ta mig i kragen igen efter fyra veckor av konstant festande, ätande och lapande av sol.

Dejten gick som väntat- åt skogen

Lördagen då.
Möter upp en killkompis på söder efter att ha blivit sexuellt trakasserad av taxichauffören. Allvarligt, alltså. Han körde in i ett skogsområde samtidigt som han glodde på mina bara ben och förklarade att "sådana tjejer som du har vi inte i mitt land." Jag skojar inte, jag CITERAR nu. Jag vrålade rakt ut att han körde fel och ringde min kompis och sa att han skulle vänta mig om max tio minuter för jag var påväg, varpå chauffören gjorde en u-sväng och så hamnade vi på rätt spår igen. Hua.

Hursomhelst.

Efter det att jag träffat kompisen rörde vi oss in mot stället där jag skulle träffa dejten från Spray. Jag ringde honom och han lovade att möta mig i dörren. Det gjorde han, och fixade mitt inträde då han kände någon. Sedan försvann han. Han bad mig sätta mig bland sina kompisar, sedan stod han ute och snackade med dörrvakten. Sedan bartendern. Till slut gick jag och killkompisen och satte oss i baren. Blev lite skumt att sitta och snacka med hans kompisar, som jag aldrig träffat förr.
En gång kom han fram till baren och bjöd mig på en shot. Sedan försvann han igen.

Efter ett tag drog min killkompis, då vi åter satt med hans kompisar. De var trevliga, inget med det. Men "dejten" var där max tio minuter under hela kvällen. När stället stänger står vi ute och röker och jag och "dejten" skämtar. Då puttar jag skämtsamt till honom i sidan.
Varpå han utbrister: "Gör du sådär en gång till slår jag in skallen på dig."

Allvarligt alltså. Jag drog snabbt som blixten och vi har inte hörts sedan dess. Är jag förvånad? Icke.


Ikväll blir det medis med vänner!

Tro och hopp åtminstone

Det blev en trevlig kväll i torsdags. Hemma hos en tjejkompis killkompis.. det här med bekantas bekanta. Han raggade på mig som fanken och var rätt söt, men aprak, så det blev inget med det. Jag och en tjejkompis och ytterligare en killkompis drog till söder istället. Festade på Imperiet och sedan drog jag och killkompisen hem till mig. Han var söt, men jag var inte särskilt intresserad. Vi hånglade ändå, blir ju lätt så när man är ensam med en kille halv fem på morgonen. Sedan kastade jag ut honom, vilket han blev lite chockad över.

Igår tog jag det bara lugnt. Jag vet, en fredag, helt otroligt för att vara mig. Men jag är snorig och har ont i halsen så det var nog ett bra drag. Men idag dricker jag lite vin. Blev aldrig att jag mötte upp Spraykillen i torsdags för han skulle inte ut. Vi skulle höras ikväll, men får se. Jag är i alla fall grymt nyfiken på honom! Brukar tyvärr sluta i besvikelse, men hoppet är ju som bekant det sista som lämnar människan.....

RSS 2.0