Ojäs

Lovely! Fick hem två feta paket med beställda grejjer. Allt var bra! Nåja, bortsett från möjligen en klänning.
Annars- tre jackor (!), läppglans och kofta. Underbart. Som julafton.
Ska snart hoppa in i duschen, sedan äta lite fiskgratäng och sedan korka upp första ölen. Ryser av vällust vid blotta tanken.

Kollegan som slutade, som jag kom så bra överens med, ringde när jag var på systemet. Hon vill gå ut imorgon. Det skulle vara roligt, bortsett från två saker. Hon gillar bara schlager och hon ska ut med sin pojkvän. Alltså bara dom två. Han är 50+.
Nåja, jag sa att jag skulle höra av mig, om det inte blir av imorgon hoppas jag på framöver, för det är en tjej jag verkligen vill ha som vän!

Trevlig fredag!

Veligt eller vettigt?

En gammal nätdejt ringde ikväll, också han J. (Fan vad många "J" jag träffar!) Får kalla honom JN. Vi var på en dejt strax innan jul och hade trevligt. Verkligen bara "trevligt". Inget särskilt, inte himlastormande men inte hemskt heller. Han tyckte vi skulle ses i helgen. Jag känner nog någonstans att jag inte kommer vilja gå vidare med den här killen, men samtidigt säger jag inte nej heller.
Jag vet inte om jag bara är destruktiv, den här killen är faktiskt vettig. Han är mellan 25-30 (ej säker), söt, pluggar och trevlig. Men så... ointressant. Eller ospännande, kanske. Men vafan, behöver jag en kåkfarare/ pundare/ asshole för att tycka någon är spännande? Snacka om att det är fel på mig isåfall.
Fast nej, så är det inte heller. Min "Mr.Big" (eller åtminstone det närmaste jag kommit honom) är smart, snygg och jobbar som lärare(!). Och han är den enda personen jag någonsin varit verkligt, olyckligt kär i.

Nu msn:ar JN med mig och pressar till att vi ska ses i helgen. Åtminstone mötas upp om vi båda är ute. Vi får se.

Avstår

Lillördag! Jag minns när jag nästan alltid gick ut på onsdagar, tog minst några öl i alla fall. Den tiden är förbi. Nu är jag en seriös karriärskvinna. Eller nåt.

Bowling-D hörde av sig igår. Han terrade ju mig med sms i helgen och ville att jag skulle komma hem till honom, men jag tackade nej. Igår frågade han om jag ville komma på fest hemma hos honom om två veckor. Två veckor? Hursom. Jag svarade inte på sms:et, varpå han började chatta med mig på Facebook, via den lilla funktionen i högra hörnet. Han upprepade frågan om festen. Jag sa att jag kanske skulle dyka upp. "Kanske betyder nej" skrev han. "Nej, kanske betyder 'om inget roligare dyker upp'" svarade jag. Han tyckte det var elakt. Jag skojade förvisso mest, men förtydligade att jag ju inte känner varken honom eller hans vänner och skulle förmodligen inte ha så roligt. Han avslutade med att han i alla fall tyckte att jag skulle komma. Jag tror jag avböjer.
Han är visserligen söt, men kanske lite väl söt för min smak. Sådär oskyldig och oerfaren, nästan. Jag behöver ingen pojke i mitt liv, jag vill ha en man. Sådetså.

Goda och dåliga news.

Seg! Jag hatar tisdagar. Pratade med min gymbuddy idag och fick reda på varför hon varit så trött å det sistone. Hon är gravid. Inte konstigt att hon inte orkat träna. Dock ska hon försöka träna så mycket som möjligt under graviditeten, så de dagar hon känner att hon inte håller på att somna stående ska hon i alla fall följa med. Grattis till henne och killen (som för övrigt är mitt ex lillebror)!

Fick en tråkig nyhet idag. En av de nya tjejerna på jobbet, som jag kommer sjukt bra överens med, har sagt upp sig efter bara två veckor. Hon fick ett bra erbjudande från sitt gamla jobb och tackade såklart ja. Mycket tråkigt! Men det finns goda möjligheter till att vi kommer höras ändå, länge sedan jag träffade någon som jag verkligen klickar med!

Sh*t

Som alltid, ny vecka nya tag. Känns okej att jobba.
För övrigt har jag blivit ensamstående tränare. Eller nåt. Så känns det i alla fall, min träningsbuddy har bangat i typ tre veckor. Först hade hon inte tid, sen var hon trött och sen blev hon sjuk. Grymt stolt över mig själv att jag pallrar mig dit ändå! Gick igår och kommer att gå idag.

Pratade massor med bästa vännen igår, över det här med relationer. Så otroligt trött på att allt skiter sig. Jag har sagt till henne att det finns en anledning till att jag håller garden uppe och är reserverad, eftersom jag förutsätter att killen ifråga ska vara en skitstövel. Så fort jag låter mig övertygas och släpper garden något, så blir jag bevisad det jag trott från början. Tröttsamt.
Men men, jag är långt ifrån deseperat och antar att det kommer när det kommer.

Helgen

Ojoj, vilken helg!
I fredags var jag på fest. J dök-inte helt oväntat- upp. Hälsade och pratade ytterst lite med mig. Sedan splittrades alla. Jag ringde J när vi kommit in på ett ställe, men han svarade inte då. Han ringde upp senare när jag var påväg hem och vi pratade en hel del. Jag sa att jag kände ett visst ointresse från hans sida, varpå han anklagade mig för att visa lite intresse. Vilket förmodligen stämmer, jag kan nog vara grymt reserverad när jag känner mig osäker på en kille. Han sa att han visst var intresserad, annars hade han ju inte hört av sig eller velat träffa mig. Han menade att han trodde att mina tjejkompisar satte griller i huvudet på mig och sa att han var dålig kille. Vilket naturligtvis inte är sant. Det slutade i alla fall med att han kom över.
Lördagen var också trevlig, jag mötte upp två kompisar inne på söder och vi var på en krog först, sedan dansställe. Därefter gick jag och mötte upp storebror. Messade J när jag var påväg hem och sa att jag önskade att han var där och att jag ville att han skulle ringa mig idag. Om han gjort det? Nej. Suck.

Annars känner jag mig rätt eftertraktad denna helg faktiskt. Förutom att killen jag träffade på bowlingen, D, har terroriserat mig med sms så har även en annan J, vi kan kalla honom J2, fullkomligen överöst mig med sms-komplimanger. Detta är en kille som jag träffat i 20 minuter och det är en kompis till J. Han har luskat reda på mitt nummer och skrev att han inte kan sluta tänka på mig och vill träffa mig. Snubben dyker oannonserat upp utanför dansstället jag är på bara för att träffa mig. Nästan lite stalker-varning på det. Han har messat mig idag också, galet. Detta trots att jag "dejtar" hans kompis och jag varit tydlig med att jag inte har något sådant intresse i den här J2.

Jaja, måndag imorgon, bara att samla krafterna.

Tjoho

Grymt skönt med fredag, som alltid! Ikväll blir det fest hos en kompis som fyller år och sedan utgång! Lär bli en blöt och snurrig kväll, vilket redan nu ger mig ångest. Ska nämligen fixa naglarna lördag på dan' och jag kommer alltid dit lika bakis. Det är alltid lika jobbigt att ta sig dit. Nåväl, det får vi ta då. (Ta det lugnt ikväll? Nej, inte jag.)

Inga svältande här

Kilade över med hundarna till mamma och tog en kopp kaffe med henne. Skulle plocka fram mat från igår att ha i matlåda, men kammade noll. Min kära styvpappa har tryckt i sig alla köttbullar och pannbiffar med massa pasta till. Jag stod och slet i köket i två timmar i förrigår för att det skulle räcka till två middagar och två luncher till oss båda. Tji.
Nåväl, tacka den lyckliga stjärnan för att jag fortfarande har lite rikskuponger kvar att äta lunch för. Skulle förvisso gärna äta lunch ute varje dag, men det räcker inte häftet till. En lunch kostar som bekant inte sextio kronor längre- snarare runt åttio.
Lön imorgon då, härligt! Fick ett mess av en tjejkompis som undrade om vi inte skulle äta middag innan festen imorgon. Vi får väl se om det hinns med, vi skulle nämligen vara på plats redan vid sju.

Intresserad eller inte?

J hörde av sig igår. Inget särskilt, bara typ "hur är det?" osv.
Pratade med en kollega om det där och hon menade på "ledsen, alltså men han verkar inte intresserad". Hon syftade på att jag messade i lördags och inte fick något svar. Jag vet inte, faktiskt. Det är sådant här man behöver killkompisar till! Tjejer kan omöjligt veta vad som pågår i killars relativt enkla hjärnor, vi själva är alldeles för komplexa för det. Vi vrider och vänder på precis allt. Jag har bara ytliga killkompisar, ingen jag ringa och verkligen snacka med. Jag hade ju hoppats att jag och M  kunde bli sådana kompisar, men jag hade totalt fel.
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag avskyr att befinna mig i en ställning där jag är sårbar, men samtidigt kanske det är fegt att dra sig ur för att man är rädd? Det är kanske den enkla utvägen, bara. Snark.


En riktig liten fruga

Känner mig som en liten husa nu åt mammas sambo medan hon är på sjukan. Lagar mat, plockar och säger "ha det så bra på jobbet". Han behöver det, haha. Jag skulle bli en great flickvän. Något jag för övrigt får höra rätt ofta av killar, faktiskt. "Flickvänsmaterial". Jag har aldrig riktigt kommit underfund med om det är negativt eller positivt, haha. Uppenbarligen är jag fortfarande singel i alla fall (även om det till viss del är självvalt).

Nu ska vi inte gå in på sådana saker, iväg till jobbet. Adjöken.

Man kanske ska vara singel ett par år till?

Fick nyss veta att mammas operation gick bra, phew!
Första jobbdagen på veckan gick också bra, och snabbt! Skönt. Imorgon jobbar jag kvällspasset, men det känns okej.
J har fortfarande inte hört av sig. Kanske borde säga till mig själv; "I told you so?" Okej, okej det har inte gått så fasansfullt lång tid sedan vi hördes. Men jag bara känner på mig att det kommer gå åt helvete. Jaja, hellre nu än sen, så att säga.

Tss

Ny vecka, nya tag. Eller nåt. Kan inte hjälpa att längta till nästa helg redan. Förutom det uppenbara faktum att det är löning då, så har jag även två andra happenings att se fram emot! Fest på fredag och sedan utgång på lördag med en tjejkompis jag inte träffat på ett tag (hon har varit i USA).
Ikväll ska jag följa med styvpappa och storhandla, då mamma är på operation. Ingenting allvarligt, men sådant är ju alltid nervöst. Att hon är iväg några dagar gör ju också att jag i prncip får hundarna på heltid så jag vet inte om jag hinner träna dessa dagar.

En kille jag "träffade" på nätet för en tid sedan hörde av sig igår. Vi skulle ha tagit några öl för ett par månader sedan, vi hade till och med spikat. Det som hände var att jag en timme innan jag skulle åka, ringde för att bekräfta tid och plats. Han svarade inte. Inte på samtal och inte på sms. Sedan dess har vi inte hörts, förrän igår. Han menade på att han bangade bara för att han inte var redo för något seriöst? Hey- vem hade påstått att jag var ute efter något sådant? En öl är inget frieri. Då tyckte han att vi skulle göra ett nytt försök. Glöm det, replikerade jag.

Sådärja

Då har vi nått söndagen, helgerna går lika fort som alltid.
50års festen igår var riktigt trevlig. Fick massor av komplimanger, sådant är ju alltid härligt! Får akta så jag inte får hybris, bara. Vi drack, dansade till gamla hits (riktigt gamla, vi pratar 60-70-tal) och snackade.
Träffade ett par kompisar till J, bland annat. Världen är bra liten. Alla som känner honom lovordar honom, så jag kanske ska börja tro på dom? En förmåga att hamna i trubbel, förvisso, men en bra kille. Jag vet inte, skickade ett mess till honom igår och han har inte hört av sig tillbaka. Vi får väl se, helt enkelt.

Idag blir det mys i soffan med någon film och god mat!

Oh, lord

Bakis har just fått en ny innebörd. Fortfarande full, tror jag bestämt.
Blev ingen träff med J igår, han var trött och jag var sugen på öl. Men vi pratade i telefon, det kändes riktigt bra. Det börjar bli läskigt det här. Fast roligt också förstås.
Istället mötte jag upp en tjejkompis och drog till en rockbar. Vi drack en massa och tänkte lämna det där, när hon kom på att hon hade två gratisbiljetter till Patricia. Sagt och gjort- vi åkte dit. Vi placerade oss uppe i rockbaren där jag fick syn på en väldigt söt kille. Sedan försvann han och jag tittade lite efter honom. Nästa gång han dök upp var det på scen- tydligen killen som sjöng i livebandet. Bra musik spelade dom, covers, och jag fick till och med önska Nirvana! Lovely. Tappade bort min tjejkompis och blev attackerad av en ful snubbe som jag inte blev av med. Fick syn på en söt kille en bit bort och vinkade honom till mig. När han kom fram låtsades jag som om jag kände honom, och den råraggande snubben försvann illa kvickt. Ha! Tog sällskap med den nya killen till t-banan och vi bytte nummer. Han tyckte förstås att jag skulle följa med honom hem, men icke! T-banan går ju knappast med jämna mellanrum under natten, så klockan halv sju imorse var jag hemma. Stön! Har sovit kanske sex timmar, nu blir det frukost och sedan göra mig iordning, Ikväll ska jag nämligen på 50års- kalas. Suck! Hur ska jag orka? Det löser sig.

Trevlig lördag!

Nervös= bra?

Nyss hemkommen från jobbet. Tänkte vila en stund innan jag gör någonting annat.
Messat med J idag, vi ska förmodligen ses. Känns faktiskt kul, lite nervöst(!) Det måste ju vara ett tecken på att man gillar någon. Läskigt. Tänkte föreslå ett par öl på något billigt ställe. Det känns som att det är vad min plånbok klara just nu, om ens det.

Fredag!

Det är bra med en rubrik som upplyser folk om vilken dag det är. Mycket spännande och lockar förmodligen många läsare.
Hursomhelst.
Plötsligt har Bowling-D (killen jag träffade när vi var och bowlade) börjat höra av sig en del. Han tycker att vi ska ses ikväll och ta en öl. Tyvärr är jag helt pank. Och jag tänker inte ljuga- jag är lite nyfiken på vad J har för sig idag. Kanske blir det jättelugnt, ska på 50-årskalas imorgon hos bästa vännens mamma. Rätt laddad faktiskt, brukar vara grymt blandat med folk på sådana tillställningar.

Först och främst är det jobba som gäller!

Andas ut....lite åtminstone

Så har vi kommit till torsdagen, den här veckan har varit seg! Mycket jobb har det blivit, massor av övertid och kvällspass. Men nya kollegan är sjukt rolig och vi skrattar riktigt mycket på jobbet, härligt! Vi är otroligt lika, men inte så att det blir jobbigt.
Ikväll ska jag träna, för första gången den här veckan. Det har blivit så, tack vare mycket jobb och en envis förkylning. Men ikväll så jävlar.
J har inte hört av sig något mer. Ja, jag vet att vi befinner oss på 2000-talet och att tjejer också kan höra av sig. Men jag vet inte, jag är väl lite gammal i tänket. Är han intresserad så kommer han höra av sig, så är det.

Off to work!


Do you really want to hurt me?

J ringde igår, förvånande nog. Nej, jag trodde faktiskt inte att han skulle göra det. Vi pratade en stund och han avslutade med att vi skulle höras mer i veckan. Hm.
Jag kände mig faktiskt lite upprymd och det bådar inte gott i det här fallet. Jag tror att han skulle kunna såra mig. Än så länge är det ingen fara, men om det går längre, ja då vet jag inte. Han är en bra kille på en del sätt, men på många sätt absolut inte.

Vi får helt enkelt låta tiden utvisa vad som sker där.

All work and no play

Måndagen över, puh! Kändes som en lång dag. Och imorgon är vi beordrade övertid, vilket betyder att den dagen kommer bli ännu längre. Nåja, får vara glad att man har ett jobb. Eller nåt.
Tränade inte idag, eftersom jag börjar bli sjuk. Igen. Börjar verkligen bli tröttsamt. Hoppas att jag kan träna onsdag.

Helgen

Fredagen blev lugn.
Lördagen började tidigt, en tjejkompis kom över redan vid två. Vi blåste ballonger och fixade inför festen. Vid fem började folk ramla in, det blev rätt livat och roligt.
Därefter åkte vi och bowlade, där jag träffade en söt pojke jag bytte nummer med, haha. Efter bowlingen drog vi till en krog där några andra kompisar väntade, bland annat J, en kille jag hookat med en gång förut. Vi åkte på efterfest och jag och J hånglade igen. Sen sov han över. Sist vi sågs var det inget prat om att ses igen, men nu föreslog han att vi skulle ta en fika någon dag. Kan blir trevligt. Han är väldigt snygg, men kanske inte särskilt lämplig av diverse anledningar.

Idag har jag bara myst i soffan efter att J åkte. Kollat på film och ätit god mat, perfekt för en bakis-söndag. Mindre roligt är att jag börjar bli sjuk. Igen. Hoppas det bara är en enkel liten förkylning.

Fredag!

Har haft sovmorgon, grymt skönt! Det innebär förvisso att jag jobbar sena passet idag, men det är lugnt. Jag ska ändå inte hitta på något anmärkningsvärt ikväll.
Imorgon däremot har jag blivit övertalad att ha fest för en tjejkompis som fyller 25. Var tveksam, men gav med mig till slut. Vi får se hur det går.

Godmorgon

Jobbat i en dag och är redan supertrött när jag vaknar, trots att jag sovit hela åtta timmar. Nej, nu får jag skärpa mig.
Idag blir det i alla fall ingen övertid, så jag tänkte försöka träna efter jobbet.

Det var väl ungefär vad den här zombien kunde få ur sig för tillfället.


Första dagen på jobbet avslutas med ett pheeew

Okej, första arbetsdagen efter arton lediga dagar. Kommer dit innan åtta, för att visa min goda vilja. Cheferna utropar glädjerop för att jag är tillbaka vilket förstås är härligt. Ena chefen kastar sig över mig för att börja planera dagen, det började nämligen en ny tjej idag jag ska ansvara för. Därtill fick jag beordrad övertid två och en halv timme. Halleluja.
Men, det känns okej att vara tillbaka och det är underbart att jag är efterlängtad. Jag känner mig verkligen som en resurs på jobbet, vilket får mig att bita ihop när det är tungt. Vi anställer hela tiden, så det kommer bli bättre.
Med tanke på den oväntade övertiden tränade jag inte idag. Kom nyligen hem och har duschat, snart väntar sängen och boken. Läser nu "Alias Monster" om Aileen Wournos, USAs första kvinnliga seriemördare (ingen har väl missat filmen med Charlize Theron, som hon vann en Oscar för?) Hursom går boken in mer djupgående i hennes familjeförhållanden och hennes "vänner". Den är intressant om ändock skrämmande.

Känns som måndag idag, härligt att det redan är torsdag imorgon!

Inte så bakis

Hade en trevlig kväll igår! Var ute och åt på thailändskt, sedan vidare till karaokebar. Därifrån till Kellys, där vi mötte upp en bunt italienska kompisar till bästa vännen. Drack litervis med öl och pratade massor. De är inte superduktiga på engelska, italienarna.
Idag har jag varit och solat och sedan på barnkalas(!) Men tack och lov blev jag inte så bakis, så det var okej. Drog innan M skulle dyka upp, då det var mamman till födelsedagsbarnet ifråga vi träffades genom.
Nu ska jag laga hamburgare och glo på någon film. Imorgon är det jobb som gäller, puh!

Snart

Ångesten börjar krypa på, jobb om två dagar. Nåja, man kan ju inte vara ledig hela tiden.
I lördags mötte jag upp ett par tjejkompisar på Imperiet och var där en stund, sedan drog vi vidare till en mindre sunkpub. Det var rätt trevligt.
Igår blev det lugn hemmakväll med film.
Idag ska jag träffa bästa vännen och hennes nya kärlek, kan bli intressant. Italienska, men pratar i alla fall engelska. Vi ska ut och äta på min favoritrestaurang. Jag ska försöka att ta det ganska lugnt, så jag är hyfsat pigg på tisdag och däremed onsdag då jag ska jobba igen.

Uh

Det här är inte bra, jag somnar två varje natt och vaknar halv tolv. Vänt om dygnet något, vilket kommer bli jobbigt när jag ska börja jobba igen. Åh, ingen lust alls. Sedan är det ett halvår till nästa semester.
Tog det bara lungt igår, kollade på sista delen av Sagan om Ringen som visades på fyran. Ikväll hoppas jag att det händer något skoj. Min toyboy messade igår, ville komma över. Halv ett på natten. Jag sa att vi kanske kunde ta någon öl idag istället, men vi skulle höras. Ekonomin är inte direkt på topp såhär efter högtiderna.

Nu blir det frukost.

Nytt år, nya tag

Välkommen 2009!
Nyårsafton var rolig, men innehöll ett par downs också.
Började kvällen hos bästa vännen, där det bara var homosexuella, haha. Därefter drog jag till en killkompis som hade "fest". Det var fyra personer där, två par. Föga spännande. Så klockan elva satte jag mig i en taxi och drog in till en kompis i stan som hade fest, där det var bra mer livat. Drack, firade tolvslaget med champagne och drog vidare till La cucarcha. Hånglade med en kille jag inte minns namnet på, men han var söt. Min jacka blev snodd, hfm. Kanske dock var ett tecken på att jag borde köpa en ny, svart kappa. Jag har haft den ett par år.
M ringde och messade hela kvällen. Hysteriskt. Vi småtjaffsade lite och jag slängde på luren åtskilliga gånger i frustration. Varpå jag tio minuter senare tittade på mobilen och fann att jag hade fjorton missade samtal. Utan överdrift. Så höll det på ett tag, till slut tog han taxi till stället mot min vilja. Vi åkte hem till mig för att snacka. Jag förklarade för femte gången att jag bara vill vara hans vän, men han menade att han var kär i mig, ja tokig i mig faktiskt. Så drog han hem tidigt, tidigt imorse. Messade senare och skrev att jag var jobbig? Men i efterföljande sms bad han om ursäkt och sa att det var jag inte alls.... suck.

Idag har jag lagat pizza och tittat på "Felon" med Stephen Dorff och Val Kilmer. Den var bra. Nu är det "Waterworld" på fyran jag tänkte slökolla på.
Natti!

RSS 2.0