Lördag

Gårdagen var rolig, med singstar, kortspel och vin i mängder. Lite bakis idag, men inte så farligt.
Har just duschat och ska göra mig iordning, sedan kila över till mamsen. Hennes väninna med son är där, ja sonen är alltså 28. Vi har också blivit polare och jag ska ta några öl med dom innan jag ska iväg till bror. Trist nog är vi inte så mycket polare längre. Vi höll på lite ett tag, fast han hade flickvän. Sedan deklarerade han att han var störtkär i mig- känslor jag inte besvarade. Nu ska han och hans tjej ha barn i april. Fint, liksom. Till och med nu under tiden hon är gravid stöter han på mig när vi ses på fyllan.

Toyboyen messade inatt och vi har messat lite idag. Han ska tydligen ut. Vi skulle höras senare, men jag tvivlar starkt på att jag möter upp honom. Dels ska jag ju till storebror och dels känner jag inte att jag har råd.


Fredag!

Mycket härligt!! Dock blir det nog lugnt för min del, trots allt. Eller, kanske som det var tänkt från början. Kollade mitt konto efter diverse räkningar blivit betalda, skulder osv, samt inräknat utgifter still to come... Ingen rolig syn.
Det känns vettigast att stanna inne. Fast, lugnt och lugnt. Jag har investerat i en bag-in-box, så lite vin med mamma och hennes väninna blir det nog, lite kortspel och möjligtvis ofrivlligt- Lets Dance.
Hade kanske varit roligt att se sig om i staden lite, men känner mina väninnor. Löningshelg är LÖNINGShelg och då ska man slå på stort. Snyft. Det är inte bara ensamt att vara singel ibland, det är fattigt också. De flesta av mina väninnor delar hyra och räkningar med någon. Oh well, jag har åtminstone en dubbelsäng för mig själv.... och tre hundar... och så hälsar något KK på ibland... Nu ska jag byta ämne.

Fast vem vet, planer har ändrats förr. Jag kanske vaknar imorgon med ett tömt konto och får skrapa enkronor till nudlar resten av månaden.

Torsdag (?)

För en gångs skull kan jag säga att jag tycker veckan gått fort, det är inte ofta. Redan fredag imorgon!
Gårdagen blev extremt lugnt, jobbade sent så hann inte med så mycket. Idag lär det väl bli ungefär samma, funderar på att svänga förbi gymmet efter jobbet i alla fall. Skulle behöva storhandla också.

En tjejkompis messade om att ta en after work imorgon, men jag är tveksam. Jag funderar på att bara stanna hemma, eftersom jag ska till storebror på fest på lördag. Orkar inte vara sliten. Men vi får se.

Killen, Blondie, som bangade dejten för en tid sedan och nu vill ses igen, messade också igår. Bara ungefär "tja, hur är läget?" Jag svarade artigt. Inget inbokad ännu, vi får väl se om jag bangar direkt, eller skiter i att dyka upp när väl inplanerat. Alternativt möter upp honom, flirtar som tusan och sedan drar. Haha!

Inte riktigt där ännu...

VICTORIA OCH DANIEL GIFTER SIG!
Nu kan man ju tro att jag är ytterst intresserad eftersom jag skriver det med versaler. Så är dock inte fallet, trots att resten av Sverige tycks vara det. Jag vet inte, ärligt talat känns det här med monarki rent allmänt lite förlegat. Demokrati betyder ju folkstyre, som bekant, och hur kan man kalla det för ett demokratiskt land om vi inte väljer vår egen frontfigur?
Nåja. Om man ser det som en vanlig liten kärlekshistoria är det rätt gulligt. Pojke träffar flicka, de blir kära och ska nu gifta sig och bilda familj. Det är ju mer än vad jag ska. Jag ska gå ner och träna, sedan trycka i mig ett par apelsiner och kolla på gamla SATC-avsnitt.

Fortfarande bakis?

Jag vet faktiskt inte. Har mått lite illa och haft en sprängande huvudvärk hela dagen.
Var hemma hos mamsen och fick lite mat i magen och hoppade faktiskt träningen idag. Har dammsugit en snabbis också, och torkat golven. Popcornsmulor och utspilld öl, uack! Funderar på att ta en dusch och sen gå och lägga mig faktiskt, så sjukt trött.

När man mår såhär på måndagar är man inte vidare sugen på att festa snart igen, men kommande helg blir det partaj åtmintsone på lördagen. Hade tackar ja till Caesars fest och kände mig peppad på att gå och träffa en ny typ av singelkillar, när min kära mor påminde mig om att storebror ju har fest på lördag. Han sa det till mig för typ två månader sedan, klart jag hade glömt bort det. Han har utlovat middag, dricka och diverse spel såsom Guitar Hero och SingStar. Kan ju bli trevligt, men jag tvivlar på att jag kommer hitta min blivande man där. Snarare mitt (fortfarande, trots att det gått tre år) svartsjuka ex och hans nya tjej som blir föga glad av att han fortfarande svansar efter mig, och kanske ett par killkompisar som jag inte skulle röra ens med en två meter lång fästingpincett. Men vem vet, när jag fått lite i mig och folks sång börjar mynna ut i ett tondövt mummel kanske jag smyger iväg och raggar lite på Caesars vänner.

Vilken helg!

Ojoj!
I fredags åkte jag in och mötte toyboyen och hans kompis. Vi drog till ett ställe i medis och var där till stängning, varefter i åkte hem till mig för att efterfesta. Två tjejkompisar och två snubbar dom träffat ute kom över mitt i natten. Vi lyssnade på musik, drack och snackade. Jag hånglade lite med en av killarna som kommit, sen lite med toyboyen. Halvskabbigt att hångla med två killar, haha. Klockan tio på morgonen somnade vi äntligen!
Sov till sju på lördagskvällen, sen kom tjejkompisarna tillbaka, tillsammans med ytterligare en kompis. Vi körde singstar, festade och blev alltmer slitna. Klockan två på natten gick jag hem och sov.
Söndagen spenderades i soffan, kollade på film och åt nachos.
Idag är jag ett vrak.


Fredag!

Äntligen! Utropar jag. Slutade kvart över tre idag, dreamy! Har kommit hem, påbörjat städningen och njuuuter av den stundande helgen!
Ska som sagt träffa min toyboy ikväll om inget oväntat händer.

Har fått min gamla stalker på halsen igen. Kanske drar historien inom närstående framtid (om jag orkar). Men jag orkar INTE bekymra mig om honom just nu. Åh, suck!

Nu ska jag återgå till städningen igen, just nu till tonerna av Scorpions "Eye of a tiger". Haha!

The plans have been made

Toyboyen messade, så det blir att träffa honom imorgon. Jag understök att han får agera sugardaddy då, eftersom jag är pank. Men det visste han redan om när vi pratade om "dejten" förra veckan, det var till och med han som erbjöd sig att bjuda. Allt för att träffa fina mig, såklart, haha!
Tjejkompisen med festen blev besviken, men jag lovade att försöka titta förbi en stund i alla fall.

Nu blir det träning och sola, efter att ha ätit mammas goda pasta med rökt lax och stenbitsrom!

Too many choices

Varför ska allt alltid hända på samma dag? I detta fall är det visserligen positiva saker, men det gör det svårare.
Imorgon har jag halvt om halvt bokat en dejt med min toyboy. Han är dock rätt opålitlig, så det vet man aldrig, men det skulle vara roligt att ses. Jag behöver lite mys med en söt pojke jag känner väl, just nu. Å andra sidan har min bästa tjejkompis fest imorgon, då hon har två italienska kompisar över, som bara stannar över helgen. Det skulle vara roligt att i alla fall kika förbi. En annan tjejkompis har styrt upp en ordentlig tjejkväll, vilket var länge sedan.
Hm.... Ena fredagen har man inga alternativ, nästa alldeles för många.
Nåja, jag börjar se vad som händer med toyboyen, så tar vi det därefter.

Torsdag idag, jobb och träning som gäller. Snart fredag, biiiiit ihop!

Veckans värsta dag

Ja, jag kan inte hjälpa att tycka att tisdagar är veckans värsta dag. Man har liksom klarat av måndagen, men det är förskräckligt långt kvar till kommande helg. Dessutom jobbar jag sent idag.

"Träffade" en kille på Spray för typ ett år sedan, vi kan kalla honom Blondie (alla de här bokstäverna blir förvirrande). Han ser rätt bra ut (vilket han förmodligen vet om själv) och vi bytte msn och snackade där ett tag. Till slut bytte vi även nummer, och mesade lite fram och tillbaka. Jag vill minnas att vi även pratade via telefon någon gång.
Hursomhelst, för typ ett halvår sedan bestämde vi att vi skulle träffas över en öl. Vi skulle höras framåt eftermiddagen för att reda ut detaljer bara, såsom plats och tid. Vad händer? Han svarar inte. Varken på mess eller samtal. Que?
Jag skriver ett vackert sms, typ "Okej, det där var ju gulligt. Ha det bra." Sedan raderade jag hans nummer. Jag tog såklart bort honom från msn, men glömde blocka. Så för två veckor sedan skriver han till mig på msn, ungefär "hur är läget?". Jag skriver att efter sist så har jag absolut inget intresse i att prata med honom, varpå han ger mig en ursäkt: "Jag blev rädd, jag är inte redo för något seriöst", varpå jag skrev: "En öl är inget frieri!" Det höll han med om, men trodde ändå att det skulle bli för jobbigt att ses?? Han har terroriserat mig på msn sedan dess och tycker absolut att vi ska "ge det ett nytt försök", och hur ledsen han är för sist. Jag har hela tiden, vänligt men bestämt, skrivit: "Jag tror både du och jag har så vi klarar oss, so lets not."
Men han ger sig inte. Nu har han bestämt på egen hand att vi ska ses, "nu när vi båda vet vad som gäller". Haha! Jag funderar på att boka dejt med honom och sedan skita i att dyka upp.

Ny vecka

Måndag morgon. Alltid lika härligt, eller inte.
Helgen var bra. I lördags kom en tjejkompis hem till mig. Vi drack lite och körde singstar, sedan gick vi ut och mötte upp M och hans kompis. Det var roligt att träffa honom igen, denna gång som bara vänner och vi båda vet om det.
När vi var påväg hem mötte jag F- mitt gamla KK jag skrev om i ett par inlägg ned. Lustigt sammanträffande, eftersom vi nyligen tog upp kontakten. Lite wierd att stå där med både M och F dock.
M sov hos mig- mysigt att bara sova ihop. Dagen efter, igår, beställde vi pizza och kollade film. Sedan bar det av hem till mamma där det blev mer söndagsmys.

Nu är det iväg till jobbet som gäller!

Happy Valentines!

Alla hjärtans dag och allt! Skickade ett fint litet sms till mina nära vänner. Idag är alla lyckliga tvåsamheters dag, vilket betyder att det för....
Oh my lord nu ringde det på dörren. Jehovas vittnen eller dylikt. "Varför finns vi till?" Började de, varpå jag snabbt sa att jag kunde ta en broschyr då jag inte hade tid. Jösses.
Nåja, tillbaka till det jag skrev om. Justja, om alla par är hemma och myser idag betyder det förmodligen att alla singlar är ute. Vilket i sin tur förmodligen betyder att om jag ser en snygging ute ikväll är han med största sannolikhet singel.
Jag pratade ju lite med M igår, så om jag ska ut är det med honom. Kan jag ragga om jag är ute med ett f.d ragg? Jaa, han har ju faktiskt dejtat någon senaste tiden (även om han berättade igår att de lagt ned).

Fick två sms av min toyboy inatt. Han lät nästan desperat, trots att han har sin tjej därhemma. Nåja, jag låg och sov, nykter och drömmande. Messade lite med honom nu på morgonen, vi ska förmodlogen ses nästa fredag i alla fall. Ta några öl och snacka lite. Funderar redan nu på att göra honom besviken och säga nej när han vill följa med hem efteråt?

Nu blir det träning!


Fredag people!

Jaa, äntligen! Och arbetsdagen är slut också, härligt! Skulle egentligen träna, men bestämde med min träningsbuddy att vi gör det imorgon på dan istället. Hör och häpna- jag blir hemma även denna fredag! Nåja, det beror mer på plånboken än den goda viljan.
Ska hem till mami och äta god mat och se till valpen. Ja, det är bara en kvar, den andra lilla dog igår kväll. Den var så svag, så det var mer eller mindre väntat.

Imorgon kanske det blir utgågn med M. Skulle vara så jävla kul om vi kunde vara vänner. Jag behöver schyssta killkompisar.

Phew

Ojsan, här har det hänt grejjer!
Igår bjöd en kollega mig och fyra andra tjejer på musikalen Buddy Holly med Brolle. underhållande och absolut helt okej! Var hemma runt halv elva och somnade strax därefter. Klockan ett vaknar jag av att min chihuahua börjar valpa. Hon har varit på gång ett tag, men jag tyckte ändå det gick rätt fort. Två små valpar såg dagens ljus. Ringde över mamma, som kom och hjälpte till att ta bort blodiga handdukar mm, sedan sov hon i mitt sovrum, medan jag tog soffan med de andra hundarna. Min soffa är typ en meter lång, ungefär lika långa som bara mina ben. Sov sådär. Så idag är jag något trött, minst sagt. Tack och lov har jag sena passet idag, vilket innebar två timmars sovmorgon.

M ringde mig igår. Det var under musikalen så jag kunde inte svara. Han dejtar ju någon nu så förhoppningsvis kan vi bli vänner. Kul!

Bra måndag!

Arbetsdagen flöt på utan särskilda komplikationer, därefter var jag och träffade "min" terapeut. Hon är verkligen helt underbar! Det är bara andra gången vi ses, men det känns super. Fick dock lite dåligt samvete, när jag skulle gå var hon påväg att krama mig medan jag sträckte fram handen. Sådant tycker jag är lite pinsamt.

I helgen bröt jag två naglar. Pank och med en hel vecka kvar tills jag egentligen har en tid inbokad hos min underbara "nageltjej", fick jag lite panik. Kanske låter fånigt, men det är fan inte snyggt att vandra runt med åtta naglar. Särskilt inte när Alla hjärtans dag dyker upp på lördag och jag kanske ska på dejt. Mitt i paniken messar jag nageltjejen och frågar, inte bara om jag kan få krita utan dessutom om hon har en akuttid. Jag ska dit imorgon klockan fem. Hon är underbar!

Nu har jag ätit hemmagjort tomatsoppa och ska snart kila ned till gymmet, tänkte jag. Egentligen orkar jag inte, men det är bara att bita ihop.


Uh

Bakis! Hade en trevlig kväll igår, med vänner, god pastasallad, tävling och Singstar (som jag överlägset vann, haha!)
Mitt dumma fån messade J- utan svar igen. Fuck också. Jajaja, jag VET! Han skiter fullkomligt i mig och vi är helt körda. Nu har jag gjort det enda förnuftiga och raderat hans nummer. Puh.

Messade F- ett gammalt KK istället. Det var bra länge sen vi sågs- han har bland annat varit en sväng i Australien. Han tyckte det lät som en bra idé att ev ta upp kontakten. Där är det absolut ingenting än just KK som är aktuellt dock, men det känns bra. Han är grym i bingen, förmodligen den bästa jag haft.

Nu ska jag dock spendera söndagen som jag gillar bäst- med god mat och en bra film.

Nykter....ett tag till

Jag tog det lugnt igår, helt otroligt. Nejdå, det var mysigt. Lade mig i soffan, poppade popcorn och tittade på gamla SATC-avsnitt på DVD. Somnade runt halv tolv någonting och vaknade halv nio imorse. Inte bakis, härligt! Imorgon lär det se annorlunda ut.

Ikväll är det fest för mammas väninna. Två av mina kompisar dyker förmodligen upp, det ska bli trevligt. God mat och tävling. Det är som vanligt jag som får styra upp tävlingen, vilket innebär att jag inte kan vara med. Jag tänkte köra halva delen med egenkomponerade frågor och andra halvan SingStar. Kan bli hur roligt som helst! Får se om vi går ut efter. Jag är pank, men en generös tjejkompis erbjöd sig att eventuellt hjälpa till med stashen.

Trevlig lördag y´all!

Stundande helg

Så var det äntligen fredag! Jobbar sent idag, men det positiva är sovmorgonen man får. Vaknade av mig själv, vilken härlig känsla! Nu har jag ätit god frukost coh ska snart göra mig redo för att åka iväg till jobbet.
Idag blir det nog lugnt för min del. Jobbar som sagt sent, men så ska jag också upp relativt tidigt imorgon. Mammas väninna fyller år, så jag ska hjälpa henne att göra en salladsbuffé. Gästerna kommer redan vid fyra på lördagen, så jag måste vara där tidigare.

Min toyboy messade igår och ville att jag ska följa med ut på lördag då han (också) fyller år. Tyvärr har jag inga pengar. Dessutom känns det, som jag nämnt tidigare, rätt tröttsamt att han bara hör av sig när han är "flickväns-fri".

I´m the winner!

Har för femhundratjugotredje gången klarat spelet "Theme Hospital", där man bygger sjukhus på stigande svårighetsnivåer. Ett urgammalt spel, kom förmodligen strax efter "Sim city". Man får forska fram utrustning, utbilda personal, ställa ut växter till patienterna mm. Man kan stöta på åkommor som "Rock n´Roll syndrom" (personen klär ut sig till Elvis och behöver pskyolog), "Brustet hjärta" (kräver kirurgi), "Uppstötningar" (medicinering) osv. Mycket underhållande!
Väldigt intressant information, don´t I know it.

Ska träna med min gymbuddy för första gången på en månad idag! Ska bli roligt med lite sällskap för en gångs skull. Efter träningen ska jag äta massa plommon som jag köpte igår, sjukt gott.

Någon

Onsdag morgon, snart dags för jobb. Det går rätt bra på jobbet, men känner mig uttråkad.
Pratade med nät-J för ett par dagar sen, han som jag ev skulle ha mött upp i lördags (eller var det fredags?). Hursom. Han ville käka middag någon dag. Jag vet inte. Jag känner ganska snabbt om det är bra eller inte, det här känns inte som att det är något särskilt. Ingen framtida pojkvän, that is. I bästa fall kanske någon man kan hänga med ibland när andan faller på. Less på sådana relationer! Jag vill träffa någon att tycka om. På riktigt.


Måndagen....nästan över

Skum arbetsdag. Var på utbildning hela förmiddagen med min chef. Av hela gänget medarbetare i vår grupp (numera 17 personer) blev jag utvald att gå på denna tvåtimmarskurs. Det är fint.
Var tillbaka lagom till lunch, efter vilken jag hann med att jobba i ungefär 20 minuter. Sedan var det dags för möte där vår nya VD skulle presentera sig. Han är dansk och jag förstod ungefär en tredjedel. Därpå hann jag jobba i ytterligare tjugo minuter innan det var dags för gruppmöte, som pågick tills jag slutade.
Dock känns det som en givande dag. Nu ska jag snart kila iväg och träna, tänkte jag.
Killen på nätsidan min kompis rekommenderade var inget för mig, by the way.


Helgen

Jag har varit på Patricia hela helgen. Typ.
I fredags hamnade vi där efter att varit på två ställen innan och efter varje stängning konstaterat att vi ville festa vidare. Halv sju på morgonen var jag hemma.
Igår, lördag, gick jag dit för att kollegan var där och ville ha dit mig. Så jag tog med mig storebror och gick dit. Ärligt talat hade jag inte särskilt roligt någon av dagarna. Är inte överdrivet förtjust i den där båten, faktiskt.

Fick ett hysteriskt sms av min tjejkompis idag. Hon hade tydligen hittat en kille som hon tyckte skulle passa mig perfekt, på en nätdejt-sida som jag raderade för en tid sedan. Jag blev så nyfiken att jag ska skapa ett nytt konto och gå in och kika på honom.

RSS 2.0