HAPPY NEW YEAR

Nyårsafton då, sista dagen på 2008. Vemodigt.  Hoppas såklart att 2009 blir ett toppenår.

Middag ikväll blir det hemma hos mamma. Jag lagar. Inget superfancy, ugnsbakad rostbiff med pommes och Lallerstedts bearnaise, samt timjanrostade tomathalvor och vit sparris. Gött! Var på bolaget imorse och inhandlade vin, cider och en miniatyrflaska fejkchampagne. Mindre folk än jag trodde, men så åkte jag rätt tidigt.

Efter middagen ska jag svänga förbi bästa vännen som har fest, därefter attenda en fest som en bekants pojkvän har. En pojkvän som är sjukt trevlig och ser väldigt bra ut. Vart hittar tjejer dessa kap? Nåväl.

Nu blir det lunch, sedan börjar jag förmodligen göra mig iordning för kvällen. En snygg, svart klänning från Style By Stars, stayups och pumps. I´m gonna look hot!

Gott nytt år people!

Phew

What a day! Lilltjejen kom över vid halv nio, slängde på Törnrosa och gjorde frukost. Frågade lite försiktigt om hon ville vila en stund men nehe. Det skulle ritas, kollas mer film, gå ut och lekas, köpas godis... ja.
Hennes mamma hämtade henne vid två och skjutsade in mig till nagelstudion. Gick därefter hem till mami och åt och kollade på en Hitchcock-film.
Nu ska jag snart ner och träna och sola.

Ändrade planer

Men det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig. Min kompis V ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt åt hennes äldsta dotter (5 år) imorgon. Från halv nio till klockan två, så skjutsar hon in mig till manikyren jag har klockan tre. Var halvpigg på idén, men sa ja i alla fall. Jag tänkte enbart på mitt själviska sovbehov. Men den här ungen är adorable så det gör ingenting. Kan ju faktiskt bli rätt mysigt. Jag bäddar ute i vardagsrummet, rostar några mackor och sätter på en Disneyfilm.
Jag hade tänkt att träna imorgon på dagen, så att jag kunde träffa någon kompis ute på middag eller så på kvällen. Men äh, jag tränar efter manikyren och tar en lugn kväll istället. Det är ju ändå nyårsafton på onsdag.

Monday

Måndag idag, om någon missat det. Jag kan inte påstå att jag känner av det vidare, eftersom jag är ledig. Härligt! Låg uppe och läste min bok till fyra inatt, så jag har sovit till nu. Inte bra att vända om dygnet på det här viset.

Idag funderar jag på att gå och träna. Har varit lat med det sedan innan jul. Bara njutit av god mat och ledighet. Men ska nog träna idag och imorrn, för sedan lär det gå ett par dagar igen innan jag tränar.

Nu ska jag äta frukost. Sjukt sugen på någon färskt, nybakat bröd med smör men tror att jag kör på något nyttigt, eftersom gårdagen innehöll alltför många onyttigheter.

Fylla igår, bakvänd sådan idag

Gårdagen var rolig! Vi drack massa vin och sjöng en hel del (stackars grannar). Sedan åkte jag och en tjejkompis in till stan och mötte upp hennes pojkvän+killkompisar. Var på ett ställe med i princip bara artonåringar så vi hade inte så väldigt roligt. Värre blev det av att en av mina killkompisar raggade på mig? Han gjorde samma sak sist vi var ute för inte alls länge sedan. Vi har känt varandra ett par år, även om vi inte står varandra särskilt nära, men vafan. Get off.
Messade med M under kvällen och vi bestämde oss för att mötas upp vid slutet av kvällen. Han följde med hem och vi pratade en hel del. Jag sa åter igen att jag bara ville vara vänner, han är inne på en annan linje. Jag förklarade att jag ine tycker att vi har någon kemi, men han håller tydligen inte med. Dock verkar han respektera eller acceptera vad jag känner.

Idag har vi bara tagit det lungt, hyrt två filmer och ätit hämtmat. Det är faktiskt mysigt att bara ligga i någons famn och ta det lugnt, även om inga känslor är inblandade.

The days go by

Jag har nada koll på dagarna nu när jag är lååångledig. Men det är tydligen lördag idag.
Ikväll ska jag och några vänner, samt några vänner till mamma festa till. Vi ska beställa hem massa pizza, dricker litervis med vin och sjunga Singstar som mamma fick i julklapp. Abba, Rocks och Rock Ballads. Kan bli hur roligt som helst.

Låg vaken till två inatt och läste. Har börjat på Neil Strauss och Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna". Väldigt intressant och svår att lägga ifrån sig. Nu ska jag äta frukost!

Det här med alkohol....

Fy fan säger jag bara. Bakis, som den fyllehund man är.
Var ute med några kompisar igår och söp till. Tyckte att det var en bra idé att hångla upp en främling och skicka ett fylle-sms till en kille jag dejtade för typ hundra år sen som jag har svårt att släppa. Ångest.

Idag blir det verkligen lugnt. Bror och hans sambo skulle över till mamma och äta julmat för tredje dagen i rad, men jag hoppar över det. Trött på julmat nu. Istället blir det pasta framför någon smörig kärlekskomedi. Det är väl typ vad jag orkar med just nu.

Juldagen

Måste erkänna att jag ör yttepytte bakis. Drack en hel del likör och några öl igår. Planen var att jag skulle ut en sväng, men minna vänner befann sig på Chaplins så jag tvekade. Sedan såg jag att klockan redan var efter tolv så jag struntade i det.
Julafton var i alla fall mysig, god mat och fina julklappar. Bland annat en stor väggspegel, som jag behövde enormt. Hade faktiskt ingen spegel utöver badrumsspegeln innan (!) Så fick jag filmen Wall-E som jag hört ska vara årets bästa film, alla kategorier. Min favoritfilm innan är Hitta Nemo och det är ju av samma skapare så jag gillar den nog. Den tänkte jag kila över till mamma och se nu inom kort, och äta lite rökt lax till frukost, mmm.

Ikväll blir det nog utgång!

GOD JUL

GOD JUL!
Nu drar över till mamma och äter julfrukost!


Bara städningen kvar....

...sedan är det enbart roliga saker kvar att göra: julklappsinslagning, rimma, klä granen och laga julmaten ihop med mamsen.

Så nu! Städa.

Dan' före dan'

Vaknade tidigt med en stressad känsla i kroppen. Visserligen har jag inte alls så många "måsten" idag som igår, men ändå. Jag tänkte faktiskt kila ner till gymmet och sola lite, sedan fixa lite småärenden. Vidare därifrån måste jag åka någonstans närliggande och hitta fina julklappspapper. Visst finns det tråkiga sorter nere på Vivo, med dålig kvalité men det vägrar jag. Paketen ska vara fina!
Så måste jag möta upp en kompis en snabbis också, hon glömde nämligen sin plånbok hos mig efter kryssningen.

M hörde av sig igår. Småpratade lite, sa att han löst vissa issues han hade när vi dejtade men att "nu var det väl försent". Kommenterade inte det, direkt. Vi ska nog ses över en öl i mellandagarna i alla fall.

Phew

Hemma! Så skönt! Mötte upp storebror i stan vid ett och sedan har vi stressat runt. FY vad folk! Varmt, trångt och armbågar överallt. Men det värsta måste ändå vara barnvagnsterroristerna. De tycker verkligen att de har förtur överallt på grund av denna otympliga vagn. Vafan skulle de ha det för? Morr.
Men! Nu är vi i alla fall klara, så när som på lite julklappspapper jag ska införskaffa imorgon. Annars blir det att städa och rimma och bara njuta från och med nu!


Julstress

Släpade mig upp klockan tio med grusiga ögon, eftersom det är två dagar kvar till julafton och jag inte köpt en enda julklapp. Jag och storebror ska in och fixa. Så ringer jag honom och får följande besked: "Öhh, jag sover, hörs sen. Klick."
Fint, jättefint.
Nåja, möjligen kan jag få ett par andra saker fixade nu på morgonkvisten istället.

Uh

Ojoj vilken helg!
Åkte direkt till färjeterminalen efter jobbet i fredags, det blev lite stressigt och vi gick ombord i princip omgående sedan jag anlänt. Slängde av oss väskorna och gick raka vägen till baren i väntan på att tax freen skulle öppna. Vi hade en riktigt rolig kväll och träffade en del roliga människor.
Lördagen, vaknade vid elva och började dricka direkt. Båten gick i land vid sju sedan åkte vi hem till mig och festade vidare. Eller, nåja, jag däckade väl efter ett par timmar.
Idag har jag legat och varit bakis. Det vill säga kollat film och ätit pizza.

Imorgon är jag ledig!

Friday I´m in love

Ja, kär i själva konceptet "fredag", då. Och det faktum att det är sista dagen jag jobbar fram till 7 januari. Gissar på att det blir en del glädjeskutt och tjut idag. Samt sista lunchen med bästa kollegan som bestämt sig för att börja plugga efter jul. Kommer bli saknad!
Jobbar sena passet idag, sedan blir det raka vägen till färjeterminalen där mina (förmodligen) halvlulliga vänner kommer att vänta. De kommer ju ha haft ett par timmar på sig att förbereda sig rent alkoholmässigt.

Trevlig FREDAG!


Reklamens påverkan och annat

Min chihuahua börjar yla när Sisters reklamen kommer. Dodido, didodidoooo.....Yyyl, yyyl, yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl!
Tack och lov tittar jag sällan på tv och slipper eländet allt som oftast.

Annars har jag varit med mamma och handlat julmat idag. Nu springer jag mellan datorn och packa. Ska nämligen fira in julledigheten med en kryssning imorgon! Åker direkt efter jobbet. Var ett tag sedan jag var på en sådan, kan bli intressant. Har hört att kryssningar fått ett uppsving i bokningarna sedan serien Färjan haft premiär.
Haha!


Snart så...

Bara ett par dagar till ledighet nu!
Första dagen på utbildningen med nya tjejen gick bra, det var skönt. Trevlig och duktig tjej.
Pratade med min träningskompis igår, som jag träffade M genom. Han hade tydligen messat med henne och sagt att han saknade mig. Ja, han ändrar sig minsann fram och tillbaka. Jag har dock inte ändrat mig, jag står fast vid att jag bara vill vara hans vän.

Fika med kompisen idag var trevlig. Jag syndade till och med och åt en halv brownie. Inte tränade jag heller, fy och skäms.


Lillördag(?)

Tre dagar kvar till julledigheterna, men vem räknar?
Idag börjar en ny tjej på jobbet och utbildningsansvarig som jag är ska jag ta hand om henne. Hoppas hon är trevlig!
Efter jobbet blir det fika med en tjejkompis. Hon drar till USA över jul och nyår, så det blir sista gången vi ses innan dess. Sedan blir det förstås träning. Vi ska köra på den här veckan, över jul lär det inte bli så mycket work out, men desto mer äta.

Lovely!

Helt underbart att komma innanför dörren när det luktar pepparkakor, nejlikor och hyacinter hemma. Dessutom lyser adventsstakarna så välkomnande. Mysigt!

Ska strax ned och sola och träna, även om jag känner mig rätt slut efter den här arbetsdagen. Somnade på bussen, det var helt enkelt omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag försökte på alla sätt, la ifrån mig boken, gnuggade ögonen... ingenting fungerade. Jag bara slocknade. Som tur var vaknade jag strax innan min hållplats, puh!

Mmm...hm?

M hörde av sig idag, första gången sedan jag sagt att jag inte besvarade hans känslor. Idag menade han att jag hade helt rätt i att vi inte hade någon kemi. Ibland går det snabbt att ändra sig, men jag kan inte neka till att jag känner en viss lättnad. Vi kom överens om att vi passar bättre som vänner. Nu vet jag ju inte hur mycket han menar det, om han kanske ser det som något sätt att få mig mer intresserad. Vi får bara hoppas att hans avsikter är ärliga helt enkelt. Jag skulle faktiskt behöva en schysst killkompis att hänga med. Och försvara mig kanske, han är rätt biffig, M.

Tillbaka...

..till arbetet. Kan inte säga att jag känner mig väldigt peppad direkt, men det är trots allt sista veckan innan julledigheten nu. Hoppas att den går fort. Sedan är det stress sista dagarna innan jul, jag har nämligen inte köpt en enda julklapp ännu! Lite snö skulle också sitta fint så att jag någon gång kan få användning för mina nya, svindyra vinterskor.

På med kläderna och sedan off to work!

Dejten igår...

...var trevlig. Lite mesig kille, men såg absolut helt okej ut och var som sagt trevlig. Ingen wow-känsla direkt.
Han tycktes dock fastna för mig, haha. Blev nästan lite nervös när han efter några timmar sa "När jag såg dig tänkte jag: this is the shit!" Hm, kanske lite väl tidigt för sådana kommentarer? Nåväl. Tveksamt om jag kommer att träffa honom igen, men vi får se.

Idag- söndagsmys med film och god mat!

Dejt

Jag har sedan en tid tillbaka raderat min spray, men innan detta skedde började jag prata med en mycket stilig ung herre där. Som jag ska träffa nu ikväll.
Som alltid lite nervöst att träffa nätdejter, man har bara sett en herrans massa bilder och pratat men aldrig setts. Men han blir nog förtrollad av min slående skönhet, haha!
Har druckit ett par öl så nu är jag redo! Hade egentligen bara tänkt att ta det lugnt, men det gäller att hoppa på de spontana tågen när de går.

Trevlig lördag!

Dålig karaktär

Ja, jag har dålig karaktär. Det började bra, med bara chips och dipp (och kanske ett par öl) hemma hos mamma framför Idol-.finalen. Sedan gick vi över (med två av mammas kompisar) till att spela lite SingStar. (Med mig som överlägsen vinnare, hoho) Sedan ringde toyboyen.
Han betalade en taxi för mig in till stan, och bjöd på dricka från baren. Jag kunde förstås inte säga nej. Och han är ju faktiskt så så fin! Myste lite, men jag åkte hem ensam. Eller snarare, han följde inte med på grund av att klockan var mycket och hans flickvän väntade. Illa.

Nu ska jag snart kila iväg på manikyr, lagom bakis. Sedan blir det adventsfika hos min kära bror med hela familjen!

Toyboy

Fick ett sms av min toyboy: "Ska du ut ikväll?"
Vilket jag av erfarenhet vet betyder: "Inte med min flickvän ikväll, ska vi ut och sedan på party for two hos dig?"
Inte för att jag har haft något emot att mysa med honom, men det börjar bli tröttsamt det där. Dessutom ska jag inte ens ut ikväll. Varit sjuk hela veckan och ska bara ta det lugnt.

Sjuk hela veckan

Har varit sjuk hela veckan. Börjar fövisso bli bättre, men tror ändå inte att jag kommer orka imorgon.

Messade med M som jag dejtat i ca fyra veckor. Det har gått väldigt fort, efter första veckan hade han redan lämnat sin tandborste (!!) hemma hos mig.
Jag kanske inte skulle ha något emot tempo om jag känt annorlunda, det vet jag inte. Men nu är det så att jag ärligt talat inte känner så mycket alls. Förutom att han är en trevlig och laid back kille. Men han skrev att han fått känslor för mig. Varpå jag skrev att vi kanske inte borde träffas på ett tag.
Hm.

RSS 2.0