Its hot in here!

Gah! Hetta! Men jag ska inte klaga...
Lördagen var super, jag och ett helt gäng vänner drog till Winterviken, där det var någon slags technofest med dj och en del folk. Vi grillade, drack osv. Mötte upp en gammal killkompis också.
S kom förbi, han satt en bit bort med sina vänner. Men i slutet av kvällen deklarerade han att han skulle hem till sin flickvän. Känns som bortkastad tid med den snubben. It´s a shame.

I söndags var jag en snabb vända in till stan och köpt ny mobil Äntligen. Min har varit halvtrasig en tid. Nu kan jag ringa och smsa som folk igen.

Funderar på vad fanken man ska ha på sig. Egentligen vill jag ha shorts och linne, men det får jag inte på jobbet. Kontorsråtta som man är. Puuuh.

Strålande sol!

Härligt! Är bakis, men ska ändå snart iväg, ut i solen och dricka lite med vänner. Vi satsar på typ Långholmen eller något i den stilen.
S sov över, drog för cirkus en timme sedan. Men vi gjorde ingenting. Den här gången heller. Han och hans jäkla flickvän. Tråkigt när det känns som att det klaffar för en gångs skull. Jag frågade honom varför han vill se. "Jag tycker om att hänga med dig." Var hans svar. "Vill du vara kompisar?" Frågade jag. Det kunde han inte svara på. Suck.
Kanske ska träffa honom senare idag.

Bjussar på heta pojkar

Dessa två pojkar är heta. Rätt lika också, huh? Kan ju avslöja att S påminner lite om de här två.... fast blond. Med bruna ögon. Mums.



JOHNNY KNOXVILLE





JOSH DUHAMEL

He´s that into me

Telefonen ringde igår. Det var en av killarna från midsommarafton son undrade om S kunde få mitt nummer. Självklart kunde han få det.
Jag tänker osökt på boken "He´s not that into you" där det står tydligt att om en kille vill ha ditt nummer, så ser han till att få det. Även om du inte gav det till honom när ni sågs. Ha! Sådärja. Vi ska ses på fredag, med grillning osv, båda hans och mina vänner. Trevligt! Jag hoppas, hoppas, hoppas att det äntligen är min tur att träffa en kille jag vill ha och som vill ha mig också.
Annars är det alltid antingen eller, har jag märkt.

Fortfarande handikappad efter min skada jag ådrog mig på midsommarafton, men ska i alla fall knapra i mig värktabletter och ta mig till jobbet imorgon.

Härligt att se att sommaren anlänt by the way!

Ingen bloggsvacka

Jag är bara skadad och i det närmaste oförmögen att sitta upp. Jag skadade mig på, justdet, midsommarafton.
Men inte innan jag hunnit dumpa Jr (orkar inte dra historien) och flirta med S, en sjukt söt kille. Lång och snygg, kan det bli bättre? Nej, men sämre. Han hade flickvän. Eller, har. Han flirtade vilt ändå, och hade jag varit hans flickvän hade jag nog kallat det för otrohet, även om vi så att säga inte gjorde något.

Var hos läkaren igår som ordinerade vila i minst två dagar på grund av min skada. Fint, jag som nyligen varit borta från jobbet för feber. Dessutom har semestrarna börjat så vi är redan kort om folk. Chifen är superglad. Verkligen.

Nåja, nu är det tillbaka till sängen. Tjo.

Glad midsommar!

Tjoho, kikar in och önksar en glad midsommar!
Nu ska jag snart dra iväg till en kompis villa där det vankas klassisk midsommarmat, grillning och alkohol, såklart.
Är lite bakis från gårdagen, men det får gå. Dumpade Jr, men han messar hysteriskt och säger att han vill bli ihop med mig. Hm. Jaja, det ska jag inte tänka på nu! Ha en härlig dag, y´all, i det förmodade regnet.


Än är jag inte där

Sista hela arbetsdagen idag, skönt! Tack Sverige, för att vi firar något som heter "Midsommar".
Har lite planer för fredagen, men fortfarnade lite vagt.

Jr hör fortfarande av sig varje dag. Han ska åka iväg med sina föräldrar över helgen är det tänkt, men han säger att han hellre är kvar i stan med mig. Jag övertalade honom om att åka, eftersom jag ändå kommer hänga med vänner.

Jag tänkte på det där med att man blir bitter när någon kille man är intresserad av slutar höra av sig= man blir dissad. Man tycker att alla killar är skit osv osv. Men i ärlighetens namn har ju jag dissat minst lika många killar som dissat mig, så vad är skillnaden?

När det är rätt så kommer det klaffa, så är det bara. Det är det jag övertygar mig själv om i alla fall.

Småkär

Jag har sent omsider blivit lite småbetuttad i Micke Lindgren, ni vet- Tingeling, Grotesco osv.
Han påminner rätt mycket om R- en snubbe jag "dejtade" för ca ett halvår sedan. Snygg och har humor. Bästa kombinationen. Om någon vet hur man kan fixa en dejt med den här getingen- hojta! Haha.


O lord

Helgen har varit bra, men det var länge sen jag var så bakis som denna förmiddag.
Fredagen spenderades med vänner i stan, vi bestämde oss för att gå till en klubb på söder vi inte varit på de senaste två åren.
150 spänn ville de ha i entré. Bara där höll vi på att vända i dörren. Men vi bestämde oss för att skita i det och gå in ändå. Tills vi faktiskt kom in. Och upptäckte att det bara var arton och nittonåringar där. Verkligen. Med studentmössor. Vi drog en djup suck, letade mod och försökte övertyga oss själva att vi kunde ha kul ändå. Trots högljutt fnitter, skrik och vrål till varenda låt som spelades och onödiga knuffar av bitchiga småtjejjer. I två sekunder. Sedan gav vi upp, letade upp vaktchefen och krävde våra pengar tillbaka, eftersom ingen informerat oss om att det var studentfest där kvällen till ära.
"Det är ingen studenfest." Protesterade garderobstjejjen.
"Nej, men inte långt ifrån. Vaktchefen har sagt att det är okej att vi går, så hosta upp nu." Svarade vi.
Vi gick till ett annat dansställe på söder, ett mer säkert kort.

En tjejkompis sov över, och driekt när vi vaknade bestämde vi oss för att festa på. Vi släpade oss till bolaget halv tre (efter många lönlösa försök att få någon annan att gå åt oss). Vi köpte nachos och massa vin och satte oss och började festa efter en snabb dusch. Vi drog in till stan vid elva (fast det kändes senare eftersom vi festat så många timmar) där vi mötte upp Jr (efter mycket tjat från hans sida) och hans kompis. Vi hade faktiskt rätt trevligt, fast min tjejkompis skrattade åt att han hela tiden la armen runt mig som att visa att jag var hans, haha. Oh, well.

Dagen har spenderats med en stor kebabrulle och de första avsnitten av "Sopranos". Tänkte börja samla på dom genom kvällstidningen som kommer ut med en ny varje vecka. Jag är en av de få som faktiskt missat hela serien, eftersom jag vägrar följa tvserier (eftersom jag inte vill schemalägga mitt liv efter en dumburk). De första avsnitten var helt ok.

Livets mysterier

Varför kan aldrig den killen man faktiskt vill ha vara intresserad? Varför kan det inte bara klaffa för en gångs skull?
Jr är lite jobbig. Minst sagt. Heeela tiden. Messar, ringer, vill ses. Jag kvävs.

Nu ska jag in och möta mina kompisar i stan. Jag gissar på att om jag röjer min position kommer han att dyka upp. Suck.

STÄDA

Finns det något tråkigare? Jag fastnar framför datorn titt som tätt. Nåja. Nu ska jag sätta på lite musik och fortsätta.


Ja, jösses

Jr från helgen har hört av sig. Varje. Dag. Och vill ses. Varje. Dag. Nu sista samtalet fick jag ett "puss puss" i örat.
Detta är inte normalt.

Guys, guys, guys

Redan tisdag kväll. Har varit hos tandläkaren, obehagligt! Men skönt att få det gjort.


Helgen var bra, varit rätt sliten och inte orkat skriva. I fredags träffade jag R, som jag träffade för någon helg sedan. Är inte så jätteintresserad, men han verkar ju vara det. Han träffa exet med ny tjej också, men det är lugnt vi är mer eller mindre vänner.

I lördags var jag ute med några kompisar på en söderkrog, Träffade en kille som jag trodde mig känna. Pratade massor med honom- sen visade det sig att det visst inte alls var han. Haha. Men det slutade med hångel i alla fall.
Samma kille, J (faan , många J:n alltså). Vi säger Jr (han är något kort), ringde igår och messade idag. Är det så killar beter sig när dom är intresserade? Eller kanske despo? Orkar inte fundera.

Det regnar inte bara hos mig

Hur fan kan det gå från nästan trettio grader till sju grader på bara tre dagar? Ofattbart. Det suger! Känns som mars ute.
Kom nyss hem, träffade på en gammal stalker vid tunnelbanan. Jag hoppades in i det sista att han inte skulle se mig. Tjena. Förhoppningsvis har han inte kvar mitt nummer, annars lär det börja ringa. Han är faktiskt snygg, så det är tråkigt att han är så jävla dum i huvudet. Totalt blåst, egocentrisk och ringde 15 gånger om dagen. Nej, alltså jag skojar inte. Förutom de typ tio sms han skickade därtill. Varpå han ville träffas. Varje dag, hela tiden. Helt sinnesjukt. Han älskar sig själv också, skryter om att han är katalogmodell. Vidrigt.

Annars har jag haft en bra vecka, träffat mycket kompisar och fått mycket gjort på jobbet. Känns bra med halvdag imorgon, även om vädret är kasst.

Nästan helt hundra

Jag trotsade vädret idag.
Efter att ha jobbat över en timme drog jag och fixade naglarna, riktigt snygg manikyr som vanligt med "min" nagletjej.
Mötte upp två kompisar och drog och käkade på Bara Bistro & Bar, därefter satte vi oss på en uteservering i regnet och rusket. En uteservering med tak, värmelampor och filtar, that is.

Nu är jag hemma igen, ska gå och lägga mig med Jens Lapidus. Hans bok "Aldrig fucka upp" åtminstone. Tyckte "Snabba Cash" var bra, men vet att de som lovordade den tyckte den här var sämre. Vi får se. Kvällspass= sovmorgon imorgon!

Il sole!

Sista dagen med sol, om man får tro prognosen. Och den har ju alltid rätt, åtminstone när den utlovar dåligt väder.

Hursomhelst har jag njutit av den idag också, jag och en tjejkompis. Vi placerade oss på min balkong med vitt vin, räkor, mörk bröd med pumpakärnor, såser och mumsig ost. Vi satt till solen hade gått ned bakom huset. Helt underbart. Jag älskar sommaren! Trist bara att Sverige är ett land där det kan växla mellan 27 grader och 10 grader över en natt. Hrmf.

RSS 2.0