Tänk vad ett leende kan göra

Äntligen fredag och halvdag dessutom! Hur härligt som helst.

Jag har gett det här med internet-dejtande en ny chans och börjat messa med en kille- vi kan kalla honom Chefen med anledning av hans position. Han verkar trevlig och ser rätt bra ut.

Messade tvåbarnspappan R förra helgen. Denna är hans barnfria, så vi får se om vi hörs av. Jag vill, men vet samtidigt att det inte finns något bra i vår relation. Som jag nämnde tidigare är den som ett kliande myggbett. Man kan inte låta bli.

Känner mig genrellt som en lyckligare människa, och jag tror det har verkan på min omgivning. Jag känner mig väldigt uppskattad, både av vänner och främlingar.

Efter denna jobbdag får vi se vad helgen har att bjuda på!

Das week-end

Gårdagen. Jag hade tänkt att bara vara hemma. Tanken var ju god, i alla fall. Hade en helvetsik dag på jobbet, vapå jag såg übersorgliga "The holiday" och grät en skvätt (med risk för att dra en tjejklyscha: fan vad Jude Law är snygg). Då tyckte jag så synd om mig själv och ensam och olycklig, så jag valde att åka in till staden och möta upp lite vänner.
Blev en del vin, och jag tror jag spottade HIM igen. Killen som är en blanding mellan Colin, Brad och Benicio. Men jag var inte helt säker och dessutom för nykter för att våga gå fram.

Träffade en trevlig göteborgare, som jag bytte nummer med. Vi kanske möts upp ikväll, för ikväll är det nämligen utgång också. Efter liten fest hos en kollega. Från början skulle flera kollegor komma, men nu är det bara hans privata vänner och så jag. Känns sådär. Inte för att jag tycker det är jobbigt med nya människor så, men känns dumt med en massa folk som känner varandra sen gammalt och så jag, liksom....


Att fortsätta eller inte- internetdejta

Jag trodde ett tag att jag hade svininfluensan, men nu börjar jag bli bättre. Phew.

Kände mig stark som trots lungont och hosta samt huvudvärk släpade mig till jobbet idag. Och tur var det! Jag fick en mycket betydande arbetsuppgift permanent överflyttad till mig, som jag tvivlar på att jag fått om jag inte kommit till jobbet idag. Feels good.

Har börjat "prata" med en lovande kille på internet. Men, och detta är ett stort men, jag brukar bli så besviken på dessa internetdejter! Jag har varit på ett tiotal, och aldrig någonsin blivit glatt överraskad. Men jag ska verkligen försöka att inte vara negativt inställd, då kan det ju bara gå på ett sätt.

På lördag är jag bortbjuden på fest hos en kollega. Kan nog blir trevligt, trots att han idag erkände att vi inte blir så många. Jag funderar på att sitta kvar ett tag och sedan röra mig mot stan och möta upp lite vänner.


Sammanfattning

Länge sedan jag uppdaterade nu... har helt enkelt inte orkat.
Ett par saker som sammanfattar den senaste veckan:

- Har messat R, en kille jag träffade senast för typ ett halvår sedan. Han är sjkt snygg, men vår "relation" är som ett myggbett. Man vet att man inte ska, men man kan inte låta bli ändå. Vi ska kanske ses framöver. Men det kan lka väl bli så, som inte alls.

- Har ett slags bråk med en person på jobbet på grund av dennes inkompetens. Någon som ger mig ångest, för att det blivit som om jag satt mig över den personen vilket aldrig var min mening.

- Varit på Rockklassikers kryssning. En underlig kryssning, på något vis. Men ganska rolig. Pratade med en snygg kille som jag verkligen var intresserad av. Men på grund av viss onykterhet lämnade jag honom ensam vid bordet och gick upp och dansade. Enligt min kompis stod vi och dansade med några andra killar vilket fick snyggingen att resa sig och gå. Det har jag full förståelse för, men fan också.

Nu är det söndag. Tog det lungt igår, så jag mår finemang idag. Nu blir det nyhetsmorgon, korsord och frukost.

Tonight

Äntligen fredag! Eller, den här veckan har gått fort, så jag har inte ens hunnit längta.

Ikväll blir det middag hos mig med en tjejkompis. Sedan in till söder, där vi ska möta upp en killkompis. Jag hade nämligen tänkt att para ihop dom två.... hehe.
Detta är en nära killkompis som jag själv dejtat. Tyvärr fungerade det inte, för jag fick inga "sådana" känslor för honom. Vilket är synd, för det är en superb kille!

Förresten, den här nya trenden med "minigrisar".... jag är verkligen ingen trendtjej annars, men denna trend kan jag tänka mig att haka på. Så bedårande!


Destiny, here I come

En bakisfri söndag, härligt!
Tog det bara lugnt igår, jag var fantastiskt bakfull. Idag blir det att fixa naglar och sedan köpa kebabrulle från världens bästa pizzeria.
Men innan dess tänkte jag ta en promenad med hundarna och äta smörgåstårta till frukost- blev över från i fredags....

...då jag hade några kollegor över. Vi drack vin, åt som sagt smörgåstårta och hade det mycket trevligt!
Vi körde musiklekar som jag vann överlägset, hehe.

Igår tittade jag bara på film och tog det lugnt. Blev hyrfilm "Pride & Glory" med Edward Norton och Colin Farell. Han är ju het, den där irländaren Colin.

Tre gånger, den senaste i torsdags, har jag sett en kille ute i södervimlet. Skulle jag försöka förklara honom skulle jag säga att han var en blandning mellan Colin Farell, Brad Pitt och Benicio del toro. Otroligt snygg, med andra ord. Första gången pratade vi, det var ungefär två år sedan. Sedan tappade jag bort honom. Gången efter vågade jag inte gå fram, för då var han med en stort gäng vänner. I torsdags försvann han med en tjej...

Men jag är helt övertygad om att det här är ödet och jag ska fan gifta mig med honom en dag.





Ni kan ju bara tänka er vilka fantastiska ögon den här snubben har. Om jag träffar honom igen tänker jag säga: "Om du var min skulle jag kunna dö lycklig."

Det måste funka?!


Time goes by

Oj, veckan har flygit fram!
Lovely. Personen jag utbildad är äntligen klar. Efter fem veckors slit. Puh.

Har varit en vända på IKEA, skruvat och haft mig (tålamod är inte min bästa egenskap) och fått det riktigt fint hemma!

Ikväll blir det fest! Ska på stort party med bästa vännen. Såg på gästlistan att inte mindre än tre gamla ragg kommer. Ho ho.

RSS 2.0