Call it what you wanna call it, I´m a f*cing alkoholic

Kryssningen i torsdags var bra...fram till klockan elva dagen efter då jag insåg att jag tappat massa grejjer. Ångesten svepte över mig som en våg. Grattis på födelsedagen, liksom. Japp, det var min födelsedag också.
Vi fortsatte i alla fall festa, bland annat med två snubbar vi träffat på kryssningen, varav den ena jag höll på med lite. En söt kampsortstränare, det ni.
Vi festade hela kvällen och söta kampsportstränaren sov över även till lördagen. Han åkte tidigt på morgonen och jag ville självdö efter två dagars sjukt festande och grov ångest över mina förlorade tillhörigheter.
Men nej. Jag festade även på lördagen. Ingen rolig kväll alls, bara meningslöst supande, faktiskt.

På söndagen gick jag på dop. Hur fanken jag orkade det är ett mysterium, efter tre dagars hårt festande, grov ångest och typ fyra timmars sömn. Men iväg kom jag. Det blir tidig sänggång och ingen träning idag. Surprise.

Vi ses på Färjan

Alltså.
Jag ska på kryssning imorgon. Rockklassiker kör en av sina två årliga. Vi var där förra året 26/3 och hade hur kul som helst, bortsett från att jag träffade en helt psycho kille.
Hursom.
Nu läste jag på hemsidan att de spelar in nya avsnitt av "Färjan", bland annat imorgon! Fyfan. Jag var nära på att ställa in hela resan. Jag må vara löjlig, men hur jävla pinsamt kan det bli? Min väninna hindrade mig från att ringa och avboka genom att säga att de censurerar de flesta privatpersonerna. Phew.
Amen, visst. Jag tycker det är roligt att åka kryss. Men mest roligt är det ju för att gargongen "what happens on the boat, stays..." osv gäller. Nähä, inte nu. Nu får hela jävla svenska folket (eller åtminstone de sorgliga figurerna som följer det) se spektaklet.
Ni kan ju räkna med att jag befinner mig på andra sidan båten mot vart kamerorna befinner sig.

Give me a smile

Ons...nä, justja. Tisdag var det ju. Vet inte varför det känns som onsdag. Kanske för att jag är ledig torsdag och fredag denna vecka och hoppas på för mycket.
Ikväll kommer några tidigare valpköpare och hälsar på med mina hundars lilla avkomma. Ska bli trevligt! Blir därför förmodligen ingen träning idag.
Annars är det jobb som gäller. Fick ett gullig meddelande av en kollega: "Tack för att du är du". Oväntat och helt underbart att höra, såklart. Sådant kan verkligen sätta ett leende på mina läppar!

Outside the dawn is breaking

Måndag igen då. Helgen har varit....trevlig. Inte alls som jag tänkt mig, men det blir det ju sällan.
R hörde ju inte av sig som sagt, hrmf. Nåja, jag bygger upp förväntningar, sen blir det pannkaka så har jag i princip glömt honom igen. Så det är rätt lugnt. Men! Note so self: gå inte med på att ses mer. Det blir ju ändå inte av liksom, dessutom beter han ju sig som en skitstövel. Istället blev det ju att jag träffade M i fredags, och i lördags träffade jag mina homo-tjejkompisar. Vi hade riktigt kul! Drack några öl, snackade och skämtade. Vi pratade danska med varandra ett tag, vilket ledde till att vi var dubbelvikta av garv. Fyfan vilket lustigt språk det där är. 

Ikväll jobbar jag sent, vilket betyder att jag haft sovmorgon. Riktigt skönt. Pigg och utvilad, känner jag mig. Ska äta en stor, smaskig räksallad till lunch har jag bestämt mig för. Ciao!

Btw- vafan hände med våren? Jag ser bara snö, snö SNÖ. Enough already!

Gårdagen...

..blev väl sådär. Åkte in och mötte upp M, som jag dejtade i höstas men som jag nu är kompis med. Vi tog några öl och snackade, sen ville dom vidare till Snaps. Jag kände mig inte sugen, så jag drog hem. Kunde såklart inte låta bli att ringa R- som inte svarade. Jag messade: "Okej, nu är det samma grej igen. Först vill du ses, sen ändrar du dig."
Han har- föga förvånande- inte svarat.
Så nu har jag raderat hans nummer för tredje gången. Att man inte lär sig.

Ikväll blir det i alla fall några öl med bästa vännen!

Mr.Big

Tänker på min Mr.Big när jag hör den här låten:

When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

....

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fucking special
I wish I was special



Bara så ni vet.

Inte bara fredag

Underbart med fredag! Flera kollegor har sagt: "Jag tycker inte att det är annat än måndagar och fredagar."
Nja, kan inte riktigt hålla med dom. Jag tycker att det är en hel del tisdagar, onsdagar och torsdagar också. Framförallt tisdagar.
Men nu är det i alla fall fredag!
Ikväll tänkte jag dricka några öl och spela kort med mamma och styvpappa. Om R hör av sig blir det väl en sväng till stan, annars blir jag nog hemma. Justja! Ska försöka städa lite också. Slutar halv fyra idag, så det hinns nog med.

Någon som ska följa Robinson? Inte jag i alla fall. Har aldrig följt den dokusåpan. Den enda dokun jag följde, ett par år, var Big Brother. Men den blev också rätt tråkig och uttjatad. Det var bara roligt när de fick in fem lådor öl. Tragiskt.

Snödropparna växer i alla fall

Solen kikar fram idag också! Såg på vädret imorse att det är vår i 25% av Sverige, gränsen går precis ovanför Stockholm. We love it. Gotland såg grönt ut, jag saknar den fröjdesfulla lilla ön. Har inte varit där på två år, kanske får bli en tripp i sommar. Var där med mitt ex senast, så kanske dags att skapa lite nya minnen.

J hörde av sig på msn igår, babblade på lite. Men näh, känns inte helt hundra med honom. Och som en kompis så klokt sa: "Med kärlek ska man inte behöva fundera så mycket. Då är han inte rätt för dig."
Dessutom tror jag inte helt och fullt på att kärlek kan "växa fram". Visst kan ömsesidig respekt och beundran växa, men inte passion och kärlek. Det tror jag måste finnas där från början.

Solstråle!

Tänk- klockan ringer 06.00 (en okristlig tid, I know) och solen har gått upp! 5 grader och sol utlovas idag, fan vad underbart! Det är ingen myt att man blir piggare och gladare av sol! Om det inte vore för detta gula, varma klot så skulle idag inte vara en bra dag.
Jag har levt fattigt i två månader, verkligen fattigt, och den här månaden tänkte jag att jag åtminstone skulle ha några slantar över. Men icke. En gasfaktura och en elräkning damp ner igår. Efter närmare uträkning är dessa två förödande för månadens ekonomi. Åtminstone för den lilla extrakassan jag trodde mig ha.
Men.... solen lyser ju! Och kanske, kanske, kanske ska jag träffa R i helgen. Jag ryser av välbehag. Han är så dålig för mig, förmodligen, och kanske är det destruktivt. Men jag har lyckliga små fjärilar i magen and I don´t want this feeling to go away!
Kanske har pirret av förväntan till helgen ersatts av besvikelse. Men idag så lyser solen!

Fjärilar i magen

Godmorgon härliga söndag! Solen skiner och jag är inte bakis! Bara det är ju värt att fira!
Hade en supertrevlig kväll igår med familjen. Vi såg "Watchmen". Bitvis lite häftig men allt som allt ingen höjdare jag skulle rekommendera. Efter det gick vi till en indisk restaurang på söder. Jag har nog faktiskt aldrig ätit indiskt ute. Det var väl okej. Ingen ny favorit, men det smakade ju inte dåligt.
"Den är stark." Varnade servitören mig när jag beställde min rätt. Jag och bror tog en stark, de andra veklingarna en mild rätt.
"Det är okej." Fnös jag kaxigt. Och fick rätt, haha! Jag är inte särskilt känslig för starkt, men bror trodde ändå att de Sverige-anpassat rätterna, för han är ett hängivet fan av stark mat.
Under hela kvällen messade R mig. Han hade barnen i helgen, vilket gör att jag genast drar slutsatsen att det ju inte bara handlar om att han vill få ut något "sånt" av att höra av sig. Han vill ses nästa helg och jag fick genast fjärilar i magen. Oh gosh, vad jag gillar den killen. Fast någonstans ringer varningsklockan som säger att han är bad news. Jag har liksom raderat hans nummer i två omgångar, vilket borde säga en del.

Idag tänkte jag köra en hurtig förmiddag med nyttig frukost och sedan träning, faktiskt. I eftermiddag har jag lovat att laga pizza till mig, mami och styvpappa. En liten tradition vi har, god mat och engelska kriminalserier. Så mysigt! Så tänkte jag faktiskt köpa lite smågodis också. Hey- det är ju helg.

Han förstör alltid

För en tid sedan dejtade jag en kille, R. Han är väl ungefär det hetaste som vandrat runt på stockholms gator. Åtminstone som jag någong gång satt klorna i. Han är helt enkelt vrålsexig.
Vi dejtade lite, men han hade issues med sitt ex, aka mamman till hans två barn. Sedan tog vi upp kontakten igen, men jag förstörde det väl med att vara lite på. Varje gång har han lyckats komma in i mitt liv vid ett tillfälle då jag träffat någon som verkar okej, men som jag inte är hundra procent into, ännu. Så känner jag väl lite om J som var hemma hos mig igår, kanske kanske kanske kan det bli något.
För ungefär en kvart sedan fick jag ett mess från R: "Länge sen, hur är läget?"
Och så kastas jag tillbaka i karusellen igen. För jag tänker: "Det är ju sådana här fjärilar man SKA känna."
Det ska inte kännas "okej", det ska kännas "WOW!"
Eller är jag naiv som tror att man kan kombinera passion med stabilitet?
Jag svarade att jag mådde bra och frågade hur det var med honom. Nu ska jag hämta mobilen igen, för jag hörde att han svarat.
Fan också.

Dejten igår...

...gick bra. Han kom vid halv tio och hade med sig massor av öl. Sånt gillas förstås. Jag hade tänkt att vi skulle spela lite kort, mycket för att man ofta inte har jättemycket att prata om (åtminstone innan man fått lite i sig). Men det behövdes verkligen inte. Det flyter på bra och känns naturligt med honom, vilket såklart är ett bra tecken, Han ser bra ut, är trevlig, smart och vi skrattar. Men jag känner ingen direkt kemi. Hm. Han verkar dock tycka det. Han sa att han undrat varför jag inte hört av mig och att han tycker att det alltid är han som gör det. Då påpekade jag att han fakiskt inte alls hör av sig särskilt mycket.
Han sov över (det hela var nästan oskydligt) och så kollade vi på en film och åt brakfrukost. Det var rätt mysigt. Jag kan nog tänka mig att träffa honom igen. Men å andra sidan kommer jag nog inte sörja om det inte blir så.

Dejten blir av

Vid nio kommer min dejt över. Blev varken träning eller städning, utan take away- sushi och en timmes vila istället. Nu tänkte jag gå över till mamma en sväng, spela lite kort och ta någon öl.
"Får jag sova där?" Frågade dejten.
"Bara sova i såfall!" Replikerade jag.
Då blev dejten (låtsat?) förnärmad och svarade:
"Jaa, det är inte kodord för sex i alla fall!"
Jag kanske har missförstått hela mansrasen.
Eller så är den här killen annorlunda mot alla andra jag träffat. Nåväl. Jag återkommer om hur dejten var.

Fredag med ett ord på vägen

Tjoho, härliga fredag! Slutar tidigt också, eftersom jag ska på stresshanterings-samtal, som är en del av friskvårdsutredningen vi har via jobbet. Sedan blir det hem och städa, eventuellt träna, innan jag ska ha min lilla dejt med J. Låg och tänkte på det igår, eftersom jag varit lite halv-anti. Kanske behöver jag inte vara det? Visst, han är lite små-geeky, men det kanske inte gör något? Alla behöver ju inte vara f.d pundare och "hårda" snubbar? Fast det kan ju finnas något mellanting. Vafan. Jaja, jag har i alla fall bestämt mig för att ge det en andra chans. Mycket för att mina tjejkompisar "åh:at" och "ah:at" sig över hur snygg han är.

Läser en bok just nu av Per Hagman som heter "Att komma hem ska vara en schlager". Där hittade jag något mycket fint som jag avslutar inlägget med, it goes something like this:

Är livets mening alla de där ögonblicken som inte går att sätta ord på?


Middag

Godkväll min(a) kära läsare!
Jobbdagen har gått fint, tackar som frågar. Snart kommer bästa vännen och en annan vän som nyss är hitflyttad från London (igen) på middag. Två vegetarianer, jösses, haha. Nejdå, jag kör på klassikern jag alltid kör på när dom två kommer hit; wok. Perfekt, går att steka lite kött vid sidan av till mig också. Tänkte köra mini-vårrullar som förrätt, yummie.

Toyboyen messade mig idag och frågade om jag skulle ut i helgen. Och alla vet ju vid det här laget vad det betyder. Jag avböjde. Jag har ju min lilla dejt på fredag och på lördag ska storebror bjuda på bio och middag.

En annan kille, D, messade idag också och frågade om jag ville följa med som hans date på någon realese-fest. Jag avböjde.

En andra dejt

Bara tisdag? Jobbade sent igår. Hade ju fixat det passet för att få sovmorgon på grund av konserten. Som ju inte blev av.

Har bokat dejt med J på fredag. Ja, J som jag "träffade" på Spray, inget annat. Kallade honom förmodligen för något annat i något tidigare inlägg, får kolla upp vad vid tillfälle så ingenting blandas ihop. (För alla bryr ju sig så innerligt, hehe).

Han tyckte vi skulle äta något och dricka lite. Så avslutade han med "denna gång får du inte banga". Jag har gjort det ett par gånger. Inget fel på honom, egentligen. Inte riktigt min typ bara. Och sådant känner man ju ganska snabbt. Fast vi bara setts en gång. Jaja, jag får väl ge det en chans till.


Bad news

Konserten blev inställd! Surt! Drack några öl innan med bror, laddade.... gick in i globen, stod där och drack någon öl. Sedan vid åtta sa dom det: James är sjuk, konserten inställd. Vi kommer tillbaka i maj.

OM dom nu kommer tillbaka i maj, så kanske det här var rätt bra. Då kanske dom kör en fredag eller lördag, alternativt så kanske jag har bättre möjligheter att ta ledigt dagen efter och kan slappna av mer.
Däremot, om det bara är snicksnack att de kommer tillbaka och det blir en "pengarna tillbaka", är det jävligt surt. Inte helt lätt att få tag i biljetterna, ju. Jaja, nu får jag sova en hel natt och kan må bra imorgon på jobbet i alla fall.

Party helgen lång

Godmorgon! Uppe med tuppen, känns det som, fast klockan är tio.
I fredags hade vi firmafest. Det hände absolut inget skandalöst, tråkigt nog. Det var sagt att vi skulle bli femtio personer, men var typ femton. Hrmf. Vi körde lite singstar (jag knäckte alla, mohaha!) och drack massa alkohol. Sedan åkte jag och fyra kollegor till söder. Där bjöd ena kollegan champagne, som jag avskyr. Drack typ en klunk innan jag ville röra mig hemåt.

Igår kom en tjejkompis över, vi åt lite mat och drack öl, samtidigt som vi lyssnade på Metallica. Vi ska ju på konserten ikväll! Ska bli grymt, men jag kommer nog vara rätt sliten imorgon på jobbet.


Bara så ni vet

Helt sinnesjukt. Varit magsjuk i två dagar och när jag äntligen blir frisk så... får jag ont i halsen. Finfint. Verkligen.
Hoppar gymmet idag så att det inte blir värre, men det blir en långpromenad åtminstone. Har varit dåligt med träning de senaste två veckorna, blir jag sämre nu kan jag räkna med att vara borta minst en vecka till. Morr.

Just ätit middag, enkelt och mycket gott: strimlad, stark korv med vitkål och morötter, serverat med fullkornspasta och chili & paprika creme fraiche. Just for the record, liksom.

Imorgon är det firmafest. Alltid lika roligt att se vem som gör bort sig. Jag hoppas innerligt att det inte blir jag. Men det tror jag faktiskt inte, för det första har jag inte något span på jobbet och för det andra så har jag varit (allt är ju relativt) städad de senaste jobbfesterna. Däremot tror jag en av de nya tjejerna kan bli rätt rolig att betrakta vartefter kvällen lider. Hon är rätt "gåpåig" till vardags, vad ska inte hända med ett par innanför västen? Jag hörde henne säga inför morgondagen: "Undrar vem jag ska välja". Haha! Kan bli hur kul som helst, återkommer.

Inte riktigt framme

Fortfarande ont i magen, så blir hemma imorgon också. "48 symtomfria timmar" sa min chef. Nåja, riktigt så länge väntar jag nog inte. Känns skumt att gå runt hemma utan att vara sjuk, liksom.
Har ätit riskakor och tittat på Brothers & Sisters, faktiskt en riktigt bra serie om en stor familj. Jag har en thing för serier/ filmer med stora familjer och mycket intriger, många historier som vävs samman etc. Kolla bara på "Gudfadern". What a movie!
En kille på jobbet skrev förskräckt på Facebook: "Vafan bli frisk nu till fredag". Vi har firmafest då och har slagit vad om vem som kan supa vem under bordet. Jag gissar på att det blir jag som stupar först, haha!

Nu ska jag och kriminalhauptkomissar Fabel gå och lägga oss. Ja, deckaren jag läser, that is.
Natti!

Usch och fy

Jag är magsjuk! Fy fan alltså. Gick upp imorse, gjorde mig iordning och sedan satte det igång. Tur att jag inte hann sätta mig på bussen.
Nu ska jag dricka lite filmjölk, typ det enda jag känner att jag får i mig.

Hörs när jag lever igen!

Kanske inte helt enligt planerna

Jag mår förvånansvärt bra idag, med tanke på gårdagen. Storebror och syster kom över till mamma och bjöd alla på tacos. Nu slökollar jag på tv och äter Werthers original, mums!

Gårdagen började med att jag drack lite vin och spelade kort med mamma, hennes väninna och son. Sedan tog han och jag sällskap då vi skulle åt samma håll. Var hemma hos bror vid halv åtta, han bjöd på välkomstdrink och gästerna började droppa in. Kvällen gick väldigt fort, vi körde lite singstar och snackade. Sedan blev jag övertalad av en tjejkompis och hennes kille att åka till Alvik där en killkompis till honom hade födelsedagsfest. Jag blev lovad att det skulle finnas massa singelkillar där, men tji fick jag. Ett par halvslitna snubbar som hånglade med varsin tjej, ett skabbigt par som var där med sin ettåriga, sovande dotter och båda var aspackade. Rys. Tog tbanan hem vid tre-tiden. Då ringde toyboyen- full och kärlekskrank. Så han tog en taxi hem till mig. Han åkte vid nio imorse. Tråkigt att jag missade Caesars fest.

RSS 2.0