Grillat är godast

Det var supertrevligt igår, vitt vin, grillat kött och tzatziki. Var påväg in till Snaps, men fastnade hemma med mamma och hennes bästa barndomsvän. Vi rockade loss till gamla hits med Guns, Rolling Stones mfl. Mycket trevligt!

Idag var planen att ta det lugnt, men det blev ändrade planer. Har ju börjat spraydate:a igen och ska eventuellt möta upp en kille därifrån senare. Men först blir det öl hemma hos några vänner!

GayOhmyLord

Var på Debaser med bästa vännen igår, som är gay. Oh god, säger jag bara. Som sagt, min bästa vän sedan barnsben är gay och jag tycker kärlek är underbart i alla dess former. Men vissa av dessa bara skriker efter uppmärksamhet och det är rentav sorgligt ibland. Det blir för mycket. Puh. Nåja, hade en trevlig kväll med trevliga vänner.

Ikväll äter jag för första gången i år kräftor. Yummi! Vitt vin till det.


Skönt att vara ledig, men det finns ett "men" här

Det är inte direkt dåligt väder, men fan inte bra heller. Vad ska man göra en sådan här dag? Jag har städat lyan, men nu då? Funderar på att sätta mig på balkongen (man får ju faktiskt lite bränna genom moln också) och läsa en bok jag nyss påbörjat. Men sen då?
Jag kan inte komma på något vettigt att göra förutom att festa. Hur vettigt det nu är. Två veckor kvar av semestern, vilket betyder att halva gått. Jag har lite panik, jag vill ju göra roliga saker hela tiden! Fylla dagarna, inte bara låta dom gå.
Tror att jag måste övertala någon att grilla med mig idag. Och dricka lite vin till.

Sjukt bakis

Var ute med en tjejkompis igår. Först på Södermalm- ett ställe som brukar vara bra, men inte igår. Vi var där i fem minuter, sedan försökte jag få tillbaka inträdet av vakterna. Det gick inte. Vi gick vidare i alla fall. Tänkte gå till Snaps, men där var kön hiskelig, trots att klockan var ett på natten. Slutade på gamla hederliga Kellys. Där träffade vi några snubbar som vi festade med och som det slutade med att vi efterfestade med hos mig. Sprit och Indian Tonic Water (uäck) till klockan sju imorse. Stöön. Vaknade klockan tre på eftermiddagen. Nu ska jag och mamma gå ner och hyra film och köpa kebab. Mumma.

Hörs!


Andra semesterveckan går mot sitt slut...

Det känns inte roligt alls att halva semestern redan passerat. Om första veckan var grym har denna varit desto segare. Har inte alls hänt något särskilt. Festade i onsdags med en tjejkompis, det var visserligen roligt men inget som inte händer en vanlig fredag eller lördag.
Nåja, får vara glad över att jag har sovmorgon varje dag i alla fall. Vädret är ju knappast något att hurra för.

Ikväll ska jag träffa två killkompisar. Det var tänkt att vi skulle ut någonstans, men jag tror att jag styr upp någon ölkväll hemma, då jag förmodligen måste vara hundvakt.

Back

Haft en fantastisk resa, Köpenhamn är verkligen en stad för mig. Eller vad sägs om båtbuss, take-away-beer och kebab och sprit du kan få tag på dygnet runt? Inga systembolaget-köer här inte.
Vi hann förstås se Christiania, som var snäppet "värre" än jag trott. Allvarligt, det luktade hasch precis överallt. Hela luften var ett stor haschmoln. Men utöver det så var det en häftig stad i staden, med mat, dryck, liveunderhållning och billigt krimskrams.
Vi var på en strand, såg trubadur på The Dubliners, nattåt pölsekorv, åkte förbi den berömda jungfrun vidare till en ascool "klubb" som var på en egen ö med stora soffor och bar.
Vi besökte också en fransk restaurang där man fick ta med sig eget dricka. På riktigt. De lade den till och med på kylning! Helt otroligt.

Jag har festat i fem dagar, kom hem igår och är smått uttråkad redan. Detta väder är ju också en skam. Men jag har ändå haft det super, så jag är nöjd med semstern so far!

Snart så....

Köpenhamn, here we come! Och ja- klockan är strax efter 03.00. Vi ska vara på Arlanda klockan fem. Och inte lyckades jag somna i tid heller, så jag är typ en vandrande zombie för tillfället. Men skitsamma! Tjoho, nu jävlar blir det partaj i fem dagar.
Back on monday!

Härliga onsdag!

Ska iväg och fixa naglarna in a mo´, sedan blir det sushilunch med tre av dom tjejjerna jag ska till Köpenhamn med. Ikväll blir det packning, som jag totalt hatar. Usch, jag kan inte ens bestämma vad jag ska ha på mig idag, hur fan ska jag kunna veta flera dagar i förväg? Har tyvärr inget val.

Skulle vilja grilla och dricka lite ikväll, det kommer ju tyvärr inte hända. Ska upp mitt i natten och åka mot Arlanda, vi ska vara där fem. Hua.


Det är dags...

...igen. Ska möta en killkompis på söder och dricka bir. Tjoho!

Schleten

Så in i bängen. Firade in semstern med en kryssning i fredags, där vi träffade ett gäng roliga grabbar. Hängde med dom och festade även på lördagen. Fyra av killarna sov över, och vi fortsatte festa in på söndagen.
Någon som tror att jag är sliten?
Pussades lite med en av killarna i gänget, E. Efter ett tag fick jag reda på att han hade flickvän.... Vad är det med mig och träffa killar med flickvänner?
Nåja. Vi får väl se vad som händer där. Av erfarenhet vet jag att när vardagen kommer så brukar de stanna hos sina bedragna. Kanske är lika väl, ones a cheater..... osv. Lite synd dock, han var väldigt mycket min stil.... Som S jag träffade på midsommar...som också hade tjej. Suck. Träffade en kompis till S igår också som avslöjade att S sagt att han gillade mig som fan, men han trodde jag var för "otrygg" för honom. Fair enough, det stämmer nog.
Nu blir det nog snart bingen.               

Three days down...

...two to go. Sedan semster! Och imorgon firar jag in semstern med en hederlig gammal kryssning! Vi är tre sjukt snygga tjejer som åker, kan bli hur roligt som helst. Som vanligt är jag den enda singeln, men tre snygga tjejer vid ett bord, borde ju locka till sig de få snygga killar som brukar befinna sig ombord.

Ska tydligen bli storm idag, hua. Hoppas det gått över ordentligt imorgon, för jag vill inte vara ute på öppet hav när det stormar.

Uttråkad med många järn i elden

Segt. Tiden fram till fredag (semester) segar på.
Läste ett citat från Steven Tyler nyss: "Mitt motto är att ingenting smakar så gott som att vara smal". Skönt jävla citat!

Har inte hört något mer från S, han har väl bestämt sig för att satsa på flickvännen. Good for him. Att han bestämde sig i alla fall.

J som jag dumpade för flera veckor sedan ger fortfarande inte upp. Han har hållt på längre än vi ens kände varandra. Jag svarar inte på vare sig sms eller samtal längre. Tycker lite synd om honom, om inte knark vore den anledningen till att jag dumpade honom.

P hörde av sig. Jag har inte tänkt en sekund på honom, vilket förmodligen säger rätt mycket.

Har skaffat SprayDate igen. Enbart för att jag är sjukt uttråkad.


Sista veckan nu

Sen semester! Så härligt. Fyra långa veckor ska jag ha!
Liten update från helgen:
Fredagen blev lugn, lite grillning och vin men tidigt i säng.
lördagen var vi på Gröna Lund och körde femkamp, sedan åt vi buffé där. Drack litervis med öl, åkte ett par grejjer och drack mer öl. Vi var ett stort och roligt gäng. Vid tolv skulle ungefär hälften vidare och födelsedagsbarnet valde min minsta favorit: Patricia. Nåväl, vi hade det okej, förutom de hutlösa priserna. Satt uppe på däck tills solen gick upp igen.
Fick sällskap hem av en P, men inget hände. Jag är nog inte så intresserad.

Söndagen spenderades som sig bör på soffan. Måndagen är också avklarad och nu är det fyra arbetsdagar till den högst efterlängtade semstern.

Just a little love

Trött men glad. Torsdag och det närmar sig semestern. Bara nästa vecka kvar nu, sedan hela fyra veckors ledighet!
Min lilla toyboy var här igår, gullponken. Han är så söt. Fick en försenad födelsedagspresent också. Han drog runt elva, så har inte blivit så mycket sömn inatt, men det var sällskapet värt.

Annars diggar jag inte det här vädret. Molnigt men kvalmigt och svettigt. Hua. Och det ska bli sämre till helgen, det suger ju.

RSS 2.0