Catch the sun

Vilken underbar helg! Fredagen blev dock inte som planerat. Egentligen var jag bortbjuden på middag, men min hund började valpa så det blev inställt.
Lördagen vaknade jag tidigt och såg att det, precis som utlovat, var strålande sol. Åkte in till Tantolunden med några kompisar och hade picknick och drack vin. Efter det drog jag och mötte några andra kompisar på Långholmen, Skrattstock. Det var dock halvtråkigt (trots temat), så jag drog med en av vännerna och åkte in till Söder. Där satt vi i några timmar innan J, en snubbe jag träffade för länge sen, kom dit. Vi har träffats ett par gånger och efter varje gång inser jag varför det inte blir mer ofta. Han är tråkig och inte alls min typ. Inte alls.

Idag har jag och ett par kompisar suttit ute i solen sedan tio i morse och pratat och lyssnat på musik. Jag ser ut därefter också. Knallröd i fejjan. Men fan vilken helg det har varit, inte ofta jag är ute och fångar dagen på det sätt jag gjort denna helg. Lovely!

You give me fever...eller?

Äntligen är febern borta och dags att jobba igen! Vafan hände med vädret? Har varit fint hela veckan när jag legat hemma sjuk och nu blev det elva grader. Hrfm. Nåja, ska ju bli fint från och med imorgon igen.

Annars har jag lite helgplaner, inget extravagant, men kanske skönt med tanke på helgen som var. I lördags träffade jag A från förra onsdagen igen, som deklarerade att han inte ville ha ett förhållande. Que? Vem har sagt att jag vill det? Varför tror killar att man är kära i dom för att man hånglat lite en kväll? Nåväl.

Feberyr

Hemma och febersjuk. Suck.

Vilken helg....

Helt död. Knappt vid liv.

Party all the time

Skönt med sovmorgon! Har sena passet idag så fick sova ut. Sedan är det party hos en kompis direkt efter jobbet ikväll. Någon utgång blir det nog inte, jag tror de flesta av oss är fattiga, såhär några dagar innan löning.

Ha en trevlig fredag!

Röda dagar = Döda dagar

bakis. Vad är det med lediga dagar och att man alltid måste "passa på" att festa då? Eller det kanske bara är jag, hehe.
Var på söders fröjder med vänner och fick mysa lite med A, en kille jag träffade för någon månad sedan för första gången. Han är riktigt söt och jag var intresserad redan då, men han var upptagen. Nu var han dock singel igen, och då var jag såklart framme. Ha!

Idag blir det bio och god mat. Imorgon jobbar jag, verkar vara en av få som jobbar denna klämdag.

Tillbaka

Åh, längtar redan tillbaka, men är hemma nu i alla fall. Glad att jag tog en extra semesterdag idag, eftersom det blev en del öl på hemresan också.
Solbränd är jag nu, trots att vi egentligen bara hade två soldagar. Festat, druckit massor och ätit supergod mat. En härlig minisemester helt enkelt!

Italy!

Off I go!
Tillbaka på Söndag. Nu ska jag njuta av god mat, paraplydrinkar och SOL!



Sådärja

Den heta italienaren hörde av sig idag. Sa att han lämnar Sverige idag, men vi får prata på Facebook och ses när han kommer tillbaka i höst. Don´t mind if I do!

Imorgon jobbar jag sista dagen, sedan drar jag till soligare och varmare breddgrader i form av Italien! Avundsjuk, någon?

Life is good

Ah, vilken helg!
Lördagen blev livad, jag och en tjejkompis åkte in till Söder. Vi träffade på ett gäng bekanta snubbar som vi satt med. En av dom började ragga rätt ordentligt på mig. Han är inte särskilt snygg och även om det är smickrande kan det bli lite jobbigt. Jag, tjejkompisen, raggaren och en kille till åkte hem till mig och efterfestade. Efter många om och men kysstes jag lite med killen som limmat på mig hela kvällen.
Messade lite med italienaren också, men tyvärr var han på annat håll. Tror han åker tillbaka idag, mycket tråkigt. Men men, jag hoppas han addar mig på Facebook så vi kan hålla kontakten. Nämnde jag att han var urläcker? Tror bestämt det, haha.
Idag har jag avnjutit en pizza och kollat på engelska deckarserier. Efter en dusch nu så tror jag det blir att lägga sig och läsa. På onsdag drar jag till Italien!

Your beautiful, it´s true

Grillfesten igår var lyckad! Upptäckte Rydbergs sås "Mexicana" också, hur god som helst, lite fräs i den.
Träffade en kille också, så ofattbart snygg. Italienare bosatt i Spanien, men som ska plugga här i höst. Annars är jag av uppfattningen att många italienare är lite slemmiga, men inte den här. Hans ögon var extremt vackra. De skulle vidare till Stureplaaan så jag åkte hem, klockan var ändå närmare två och jag var lite berusad (både av honom och alkoholen, skulle jag tro). Jag fick dock en puss innan han hoppas på tunnelbanan. Mm. Den kan jag leva på ett tag. Vi bytte i alla fall nummer. Han är kvar tills imorgon, tror jag, och de skulle eventuellt ut idag. Jag kanske möter upp dom, skulle vara trevligt att se den vackra nunan idag igen. Och kanske få en kyss den här gången. Haha.

Nu, kött och haricots och vin till det.

Trotsa graderna

Jag kom iväg och tränade häromdagen. Tänkt bara att jag skulle nämna det...

FREDAG! Härligt! Solen skiner, även om temperaturen inte skulle nå över 15 graders-strecket enligt väderrapporten. Synd, jag ska nämligen på grillfest ikväll. Nåja, det blir att svepa en filt om mig och huttrande sätta tänderna i nygrillat. Om inte annat kanske alkoholen kan hålla mig varm.

Nu är det jobb som gäller!

Vill man vara fin....

Måste.Gå.Ner.Och.Träna.
Men jag är så trött! Jag har inget vettigt för mig, så egentligen borde jag ju verkligen. Men ögonlocken känns som bly.
Kanske ta en powernap på tio minuter innan? Så får det bli. Sen ska jag. Jo, jag måste.
Jag har verkligen tränat dåligt de senaste veckorna. Jag önskar att jag kunde bli en sådan där person som inte kan leva utan träning, som får abstinens. Men jag tycker att det är astråkigt att träna.

Oh yeah

Gårdagens konsert var givetvis grym. Dom körde en del nya låtar men också en del gamla. Alla fick gratis nedladdning till konserten samt en t-shirt, specialtryckt för denna konsert. På baksidan stod det bl a "Sick and destroy" som ett skämt, eftersom James Hetfield blev sjuk sist och det här var ersättningskonserten.
Jag och storebror möttes upp innan och åt och tog några öl, det var trevligt att prata lite med honom också.

Idag har jag varit ledig och tagit det rätt lugnt. Ikväll kommer en tjejkompis över och ska äta. Jag hade egentligen velat åka in och se en bio, men hon är hundvakt och kunde därför inte. Imorgon är det jobb som gäller igen, men det är skönt att jag "startar om" på onsdagen = snart helg igen!

METALLICA

Ikväll är det dags. Nu jävlar ska det bli av!


Such a cliché

Gårdagen var helt okej, middag på uteservering först (kallt!) och sen utgång. Jag var dock inte på partyhumör, så jag stod mest och såg på när de andra dansade och pratade med dom som tog pauser. Blev hemgång vid halv två.

Dagen har varit lugn, middag och två filmer, "The Day Earth stood still" och "Twilight". Den första var seg, den senare småfånig men charmig. Jag måste väl sålla mig till skaran som tycker Robert Pattinson är en riktig heting. Åtminstone i rollen som en överbeskyddande vampyr. Läskigt att rulla runt i sänghalmen med någon man inte vet ska kyssa en eller äta upp en.


What the hell am I doing here?

Jag var ute på dejt med Mr.Bigs bror igår. Det var trevligt. Men hela situationen är ju rätt underlig, så vi får se vart det här leder.

Runner up

Jag sov hos Mr.Big's bror igår. Vi kysstes osv osv. Smart? Jag vet inte. Mysigt var det i alla fall.

RSS 2.0