Sun is shining

Halvdag idag, älskar "högtider".
Ikväll blir det grillfiesta hos mig. Vi har ju stor grill och utemöbler på gården. Vi blir ca femton personer. Årets första grillkväll! Helt underbart.
Resan till Italien är bokad nu också! Avundsjuk, någon? Om två veckor drar jag. Blir bara bort i fyra dagar, men ska bli sjukt skönt.

Justja, gratulerar konungen på bemärkelsedagen.

It aint me, babe

Justja. Mr.Big har skaffat flickvän.
 
Trodde nog att det skulle kännas mer än det gör. Han har ju ändå varit min hittills största kärlek. Men nej, det kändes inte så mycket. Vi har ju förvisso inte hörts på ca sex månader, så det kan ju ha något med saken att göra.
Trevligt för honom då. Jag som trodde att han var den eviga player-dejtaren.

By the way- Jag är snyggare än hon. Ha! (Sådant blir man aldrig för gammal för att glädjas åt, även om han förmodligen tycker att hon är snyggast i världen).

Just an ordinary day

Godmorgon! Dagen startade traumatiskt med polisrazzia i en av lägenheterna bredvid, men förutom det är allt bra, haha.
Gårdagen var också bra, jag kom iväg till gymmet vilket var skönt. Kände mig för första gången på länge peppad.
Efter det blev det en sväng till Willys med en tjejkompis (som har bil). Ingen storhandling, men det är ju sjukt billigt där så köpte en del nödvändiga saker. Bland annat storpack räkor. Heh.

Idag ska jag försöka komma iväg och fixa pass. Jag ska ju till Italien om två veckor, haha. Hoppas det går fort att få det sedan.

Live hard, die young

Stön. Inte ett positivt sådant. Är sjukt mätt efter att ha tryckt i mig jordens största kebabsallad. Det var förstås hur gott som helst men nu är jag på gränsen till sprickfärdig.

I fredags var jag ute med två kompisar, efter att ha ätit hemma hos mig. Det var en mycket trevlig kväll som slutade runt klockan ett, redan.

Lördagen spenderades i solen med nära och kära, drickandes vin. De spelade boule och jag såg på. Efter det drog jag och några killkompisar in till stan, men efter att ha druckit hela dagen i solen var jag aprak vid tio. Så det blev taxi hem, jag var hemma och somnade redan elva! Otroligt.

Dagen har innehållit en soffa, tv-tittande och då, som sagt, en kebabsallad. Såg även filmen "Australia" som var bra.
Både toyboyen och ett gammalt KK hörde av sig idag och ville ses. Whats up with that? Jag förstår inte, just dom här två vill alltid ses på vardagar eller söndagar, helst mitt på dagen. Men nä, tillfälliga förbindelser fungerar bara nattetid på typ en lördag. Dessutom är jag rätt trött på sådana hursomhelst.

Shiny happy people

FREDAG och solen SKINER. Ser ni vad lite VERSALER kan göra, haha.
Har nyss kommit ur duschen och är väl lite stressad, eftersom två tjejkompisar kommer om en kvart. Men jag sitter och njuter av solen och tar några slurkar vin.
Jag och tjejjerna ska avnjuta lite hemmalagad wok och dricka lite, sedan kanske ta en sväng ut. En sådan här dag, löning och sol och fredag... ja, vad ska man säga? Det är lite av ett mission impossible att sitta hemma.

Ha en super fredag!

Everyone has one

Så var det dags för jobb igen, efter tre dagars sjukdom. Ska faktiskt bli riktigt skönt, det är rätt tråkigt att gå runt hemma och vara sjuk.
Efter jobbet ska jag raka vägen till min terapeut. Fick en liten hemläxa förrförra gången jag var där, som jag fortfarande inte gjort. Hm. Nåja.
Någon träning blir det förmodligen inte, eftersom jag kommer hem så sent. Och imorgon jobbar jag sent, så ingen träning då heller. Suck.

Kampsportstränaren messade igår. Bara typ "Hej, hur är läget?" Han gör det regelbundet, ett par gånger i veckan. Vi har träffats en enda gång. Om han nu är intresserad, varför frågar han inte om vi ska ses någon gång? Mystiskt.

Sjukling

Jag har varit sjuk i tre dagar, men det börjar äntligen bli bättre. Fortfarande seg och trött, men jag känner ändå hur jag sakta börjar anta en mänsklig skepnad igen. Har inte gjort mycket de senaste två dagarna förutom att titta film. Finns det mycket annat att göra när man är sjuk? Plöjt igenom min egen filmhylla, som inte är vidare anmärkningsvärd, men igår hyrde jag faktiskt en. "Burn after reading" med bl a Brad Pitt och George Clooney. Den hade fått mycket fin kritik, men mitt betyg är halvljummet. Ingen fantastisk film alls.

Helt otroligt

Jag är inte bakis! Var faktiskt bara hemma och tog det lugnt. Kollade på en gammal Al Pacino rulle "Sea of Love". Halvseg, tyckte jag. Vaknade för en stund sedan, fortfarande lite trött, men tänkte gå och träna, eftersom det blivit lite av den varan denna vecka. Men såg att de öppnade först klockan ett, hrmf. Ska iväg och fixa naglarna sen, så kanske tränar efter det.
I fredags var jag ute med M, för att diskutera detaljerna kring att han eventuellt flyttar in. Men det blev ingenting med det. Vi träffade upp några kompisar till honom, sen stötte jag på mitt ex också. Vi gick vidare till en liten pub med en del söta pojkar. Fy vad jag var poppis, haha! Men som vanligt får jag hybris, tänker "nja, någon snyggare kanske dyker upp", och sen i slutet av kvällen har alla söta pojkar hittat någon annan. Haha, hemsk. Köttmarknad, liksom.
Stötte på min gamla stalker också. Hjälp! Han var helt hysterisk och förklarade att han saknar mig och tänker på mig hela tiden osv osv. Jag fick i det närmaste springa därifrån. Rys. Nåja, träffade i alla fall en kille till slut, en som studerade till polis. Han var väl rätt söt, men kanske lite goofy. Vi bytte Facebook, HAHA. Dessutom var han yngre än mig. Jag börjar bli gammal.

Idag blir det som sagt naglar, träning och sen söndagsmys hos mamsen.

Guys guys guys

Redan torsdag! Härligt! Toyboyen har tjatat om att komma över ikväll, vi skulle egentligen setts i helgen men han bangade, som vanligt. Så nu bangar jag. Inte som någon slags hämnd, utan för att jag helt enkelt har annat för mig. Träna, bland annat. Har inte tränat ordentligt på veckor nu och eventuellt ska jag och en kompis dra till Italien nu i maj och då vill man ju kunna se någorlunda ut i bikini.
Imorgon ska jag träffa M. Han och jag ska nämligen bli sambos! Helt platoniskt, såklart. Vi båda behöver pengarna det ger att dela, men det är ju givetvis under en begränsad period. Jag tänkte typ fem månader, sedan får vi se.

Apropå killar, kampsportstränaren och jag har messat en del. Han sa att han gärna vill ses "om jag slutar vara så elak". Que? Jag är väl inte elak? Mouhaha! Något sarkastisk till läggningen, möjligen.


Partypåsk

Oh lord, jag har festat hela påsken. Verkligen. Torsdag-söndag.
I lördags var jag på förfest hemma hos ett par aussies, varpå vi gick ut på härliga söder. Därefter hade vi efterfest hos mig till halv sju på morgonen. Stackars grannar. Den ena aussien raggade stenhårt på mig. En och femtio lång med halvlångt, lockigt hår. Naah.
Messade med J och kampsportstränaren också och bokade in två dejter inom en snar framtid.

Igår mötte jag upp en killkompis, på söder igen. Han var med massa andra killkompisar, många jag inte träffat förut. En var där med sin fru, och han började ragga på mig. Tyvärr assöt, vilket gjorde det svårare, men jag höll mig eftersom jag respekterar andras förhållanden. Såg också den snyggaste killen på länge på Imperiet. Han var en blanding mellan en ung Benicio del Toro och Josh Duhamel. Mums! Tyvärr verkade han också vara där med en tjej, men lite oskyldigt flirtande blev det i alla fall. Sedan drog vi på en efterfest lååångt bort i en taxi. En efterfest som sög, bokstavligen. Eller, de få personerna där satt och sög in saker i nosen. Me NO like. Jag drog rätt omgående.

Idag är första dagen jag tagit det lugnt, ihop med en sallad och massa James Bond-filmer. Det har varit trevligt. Ännu trevligare kanske det vore om jag vågade ta det lugnt någon gång och faktiskt komma utvilad efter ledighet, haha.

Låååångfredagen

Hade en okej gårdag, mötte upp några kompisar och drack lite (mycket) vin. Sedan följde en killkompis (nåja, jag har träffat honom ett par gånger bara) med hem på en drink. Han försökte ragga järnet men jag sa bara "not gonna happen". Han körde med klichén: "Hur kan du vara singel, du som är så vacker?" Snark. Som att det handlar om det!

Har varit sjukt bakis fram tills nu, ätit popcorn och glott på typ femtio avsnitt av SATC. Och rastlös och singel som jag är funderar jag på att hoppa in i duschen och sedan bege mig ut på lite äventyr. Japp, så får det nog bli.

Thank you Jesus!

Skärtorsdagen! Jag jobbar bara halvdag idag, så skönt! Efter ska jag möta upp mamsen och ta en kort shoppingrunda. Ska försöka släpa mig till gymmet efteråt också, får se hur det går med det..... Ikväll ska jag eventuellt träffa min toyboy. Han hade tydligen en liten present till mig. Funtar på att göra det här till en liten dejt-påsk. Typ träffa kampsport-tränaren en dag, J en annan dag osv... mest för att jag är uttråkad.
Ledig halva dagen idag som sagt och sedan till och med måndag. Jesus uppståndelse, right? Kan inte annat än niga och tacka. Denna ledighet är välkommen!

Appropå ingenting. Min chef bad mig om en tjänst igår. Efteråt sa han "toppen snoppen". Uh? Konstigt ordval, tyckte jag.

Moments

Så var veckans första arbetsdag avklarad. Jag säger bara halleluja åt att det är kort vecka. Fyfan vad skönt. Och långhelg, vilket betyder att även nästa vecka blir kort. Najs.
Fick massa färska blomster av vännerna nu i lördags, min lägenhet luktar liljor! Lovely! En fröjd att komma innanför dörren.
Men nu ska jag bege mig ut igen. Närmare bestämt till gymmet. Känns inte lockande, men fyfan vad duktig jag känner mig! Min träningsbuddy kommer alltid med fiffiga bortförklaringar, men damnit- jag går själv!
När jag kommer hem väntar en mumsig kebabsallad på mig som blev över från igår. Jag var lite bakis-optimistisk och trodde jag skulle få i mig pizza OCH sallad. Men det gör ingenting, då har jag ju den efter träningen. Till det blir det som vanligt SATC, jag ser om boxen och har kommit ungefär halvvägs. Måste låna en ny box av någon snart.


Pigg (?) och nykter

Idag har jag ägnat mig åt att städa undan efter gårdagen, ätit pizza och tittat på film.
Gårdagen ja, den var trevlig. Många som bangade i sista sekunden, men det gjorde inte så mycket. Vi var ändå runt tio personer som körde singstar, drack och snackade. Blev ingen utgång och det var bara skönt. Inte så överdrivet bakis idag. Dock har helgen gått läskigt fort, men tack och lov är det ju kort vecka.

Catch ya on the flypside!

Nu är det snart dags för prataj at ma place!
Har varit planerat i flera veckor och typ tjugo personer som kommer, om inte mer. Kan bli hur kul som helst. Inte för mina grannar dock.
Har städat på förmiddagen och försöker febrilt få min mobil att fungera. Vet inte riktigt vad den håller på med, men inte vill den fungera i alla fall.
Åt god smörgåstårta till frukost, men blir nog en bit till innan gästerna kommer, hoho.

Både min toyboy och M kommer eventuellt, får se hur det går, haha. Jaja, båda är mina kompisar, så....

Mmmmjorå

Fredagen jobbdag svepte förbi snabbt och smärtfritt. Härligt!
Fick skjuts hem av styvpappa, helt underbart! Nu håller jag på och städar inför min fest imorgon, också det går smidigt! Jag känner mig som Gaylord Focker i "Familjen är värre", där allt går som smort i väntan på katastrofen. Typ.
När jag städat färdigt ska jag hem till mamma och göra min smörgåstårta, underbar och älskad av alla. Utom möjligen skaldjursallergiker. Den är helt lovely och jag har LÄNGTAT efter den. Vi gör den varje år runt min födelsedag. Egentligen fyllde jag ju förra veckan, men vi firar imorgon.
Nedan ser ni bild från förra gången jag gjorde den fantastiska skapelsen!



Men helst skulle jag bara sova

Amen, alltså. Jag kollade inte på programmet, jag har lyckats undvika det, men på blogg.se startsida lyder rubriken: "Hugo, 19, blev den rätte för Rosing."
Är inte han ungefär lika gammal som hennes dotter? Ålderskillnader kan väl fungera i viss mån, men någon gräns måste man väl få dra. Vad kan de överhuvudtaget ha gemensamt? Jag satsar en lusing på att det inte kommer att hålla- vem sätter emot? Nä, just det.

Börjar äntligen bli människa igen efter helgen och två sena arbetspass denna vecka och tänkte slääääääpa mig ned till gymmet. Det tar emot. Det tar emot lika mycket som att dra en tvåtons betongblock efter sig, men fan. Jag ska ner. Jag.Ska.Ner.

RSS 2.0